http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 988 - 20.07.2024
Ieri, de ziua lui Mihai Eminescu, mi-am lansat candidatura la Președinția României. Nu doar candidatura, ci și Programul politic, cu sloganul ”Un Președinte pentru cei care n-au avut Președinte”, singurul program serios, nu am niciun dubiu, acolo sunt adevăratele probleme și soluții de țară. Sunt primul Președinte PNȚCD după 1990, de fapt din istoria partidului, care intră în cursa prezidențială. Închin Programul meu lui Mihai Eminescu, ”expresia integrală a sufletului românesc”, cum l-a numit Iorga.
Azi, Cozmin Gușă îmi pune numele într-o lungă listă de persoane care și-au declarat intenția să candideze. El știe, însă, foarte bine cine sunt și nu fac parte din ”listă”, lista, în stilul său, fiind o formă de minimalizare, cu mesajul direct: el împotriva tuturor. Cozmine, să lăsăm tehnicile astea securistice.
Adevărul este că nu ești așa de curat cum susții, fată mare, iar compromisurile pe care le-ai făcut au fost colosale și speri acum să se fi uitat. Eu n-am avut afaceri cu Sorin Ovidiu Vântu, n-am fost șef la PSD din partea lui Dan Voiculescu și purtat de mână de Adrian Năstase și nu l-am susținut frenetic, cum ai făcut-o tu, pe Klaus Iohannis, când îi era mai greu: îți amintești cum ai susținut 10 august, braț la braț cu Rareș Bogdan și Ludovic Orban, instigând mulțimea să ia cu asalt sediul Guvernului? A fost operațiuna statului paralel, a lui Iohannis, Coldea și Kovesi. Sunt sigur că regreți acum, dar ieși și spune, cere iertare, nu te prezenta altfel, că nu e frumos, ce dracu! Eu m-am opus atunci și-am fost supus măcelului de #rezist, tu ai fost eroul lor. Să fii proprietar de ziar și televiziune și să le folosești doar pentru tine, iar nu e frumos, nici deontologic și deloc bărbătesc, cum mereu zici că ești, refrenul tău.
Acum, când suntem amândoi în cursa prezidențială, nu doar în amintirea unui proiect pe care l-am lansat împreună acum cu 20 de ani și pe care tot tu l-ai distrus, din orgoliu – PIN-ul pentru cei care nu-și amintesc – mi-ar face plăcere să avem o dezbatere noi doi, față în față, moderată de cine vrei tu, despre Programele noastre prezidențiale. Aștept răspunsul tău.
Aurelian Pavelescu 16 - iunie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Din 22 iulie 2024 de

Începând cu ziua de luni, 22 iulie 2024, demarează o ...

Pensionarii români,

  O noutate apărută în legislaţia vizând acordarea pensiilor este aceea ...

Am acţionat în ins

De ce? Pentru că mi se încalcă drepturile de cetățean ...

Ultimul mare cărtur

Zi de mare tristețe pentru cultura română. Ultimul mare cărturar român, ...

A câștigat Spania!

A câștigat pentru că a venit la acest campionat european ...