http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 921 - 27.09.2022

Europarlamentarul PNŢCD Christian Terheş ne ţine la curent cu nebunia „vaccinurilor” „anti-Covid”, informându-ne că noile „boostere” vor fi lansate pe piaţa înainte de finalizarea testelor pe oameni. Producătorii se vor baza doar pe teste pe şobolani sau pe cercetările făcute cu de-acum vechile vaccinuri. Aceasta n-ar fi o noutate, pentru că şi serurile experimentale precedente au fost recomandate pentru milioane şi milioane de femei gravide ca „sigure şi eficiente” tot fără finalizarea studiilor pe mame ci în baza testelor realizate pe… 44 de femele de şobolan. Ulterior, după cum au demonstrat documentele Pfizer desecretizate prin ordin judecătoresc, s-a aflat că testele realizate totuşi pe femei însărcinate au dat rezultate „spectaculoase”, ascunse de compania responsabilă de injectarea, respectiv otrăvirea în masă: 90% dintre mamele injectate la testele vaccinului au avortat spontan sau le-a murit pruncul la naştere.

Christian Terheş – Noutati de la Bruxelles:

– Se vor aproba boostere ale vaccinurilor Pfizer si Moderna fara ca testele pe oameni sa fie finalizate;

– Despre Certificatul Verde si aceste boostere şi despre explozia pretului la energie: cauze, vinovati, solutii, în filmarea din baza materialului.

Informaţia:

FDA din SUA pregătită să autorizeze boosterele Pfizer şi Moderna contra Omicron fără ca testele pe oameni să fie complete. Va urma Uniunea Europeană!

„Cu toate că aceste formule [de booster] nu au fost încă testate pe oameni, FDA are date «extrem de bune» care arată că aceste vaccinuri sunt sigure şi eficiente”, a spus pentru NY Times Dr. Peter Marks, persoana principală din FDA care se ocupă cu asemenea reglementări.

Pfizer şi Moderna au solicitat pe 22, respectiv 23 august a.c. autorizaţie de urgenţă din partea FDA (Food and Drug Administration) din SUA pentru boosterele contra Omicron, cu toate că testele pe oameni ale acestei noi compoziţii de vaccin nu au fost finalizate, arată presa americană.

„Evaluarea acestor noi formule de vaccin booster se va face pe baza datelor din studiile făcute cu vechile vaccinuri pe oameni sau pe şoareci, arată DailyMail.

Lucrul aceste e posibil deoarece în luna iunie 2022 „FDA a solicitat companiilor producătoare de vaccinuri să înceapă producţia de boostere pentru campania de vaccinare de toamnă. Pentru a ajuta firmele producătoare de vaccinuri să se încadreze în acest termen, FDA a spus că, pentru a primi autorizaţie de urgenţă, firmele nu trebuie să includă în cerere date din vreun studiu clinic”, arată Fortune.com.

„Cum deja ne-am obişnuit, după ce FDA va da autorizaţie de urgenţă pentru aceste boostere, ce nu au fost testate încă pe oameni, exemplul va fi urmat de agenţiile similare din UE. Datele empirice ne arată că tot mai mulţi oameni au efecte secundare adverse după vechile vaccinuri, iar acum suntem chemaţi să credem pe cuvânt un birocrat care spune, fără să se fi finalizat încă testele pe oameni, că aceste noi formule de boostere sunt sigure şi eficiente.

Cum să dai autorizaţii pe produse medicale ce nu au fost testate pe oameni? Cine îşi asumă răspundere pentru efectele secundare? Oamenii au ajuns afectiv cobaii firmelor medicale cu ajutorul autorităţilor de reglementare în domeniul medical. Asistăm efectiv la un abuz în masă împotriva populaţiei, cu potentiale efecte letale, ce trebuie oprit de îndată”, a spus Europarlamentarul Cristian Terheş.

Biroul de presă 8 - septembrie - 2022

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...

Derută în exprimar

Paronimele constituie o categorie semasiologică (formată în funcţie de forma ...