logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Săptămâna trecută am asistat, din păcate, iar la o trăsnaie politică de tot rahatul, petrecută în Republicuţa noastră. Astfel, USL-ul, prin Durbacă, şi-a arătat încă o dată dispreţul, aroganţa şi jemanfişismul faţă de concitadini, dând cu tifla populimii gălăţene.

Cu un tupeu de neimaginat, Durbacă a sfidat ca de fiecare dată propriul partid şi pe toată adunătura ce-l înconjoară, propunând spre instalarea în fotoliu de Subprefect o fătucă, nevăzută şi necunoscută, no name, nemăritată şi nedumerită încă cu ceea ce i se întâmplă.

Băi, partid Conservator! Bă, turmă de aplaudaci, noi ştiam că, totuşi, în rândurile voastre mai sunt şi câţiva oameni cu capul pe umeri, cum draku’ de lăsaţi o mârţoagă  să se uşureze pe pereţii Prefecturii Galaţi? Întrebăm în stânga şi dreapta încercând să ne lămurim, cine?, cum?, de unde?, despre duduia, acum Subprefect, Iuliana Constantinescu.

Şi, uite aşa, aflăm că a fost scoasă din cutie de Durby şi adusăla Consiliul Judeţuluipe post de consilieră pe vremea când el era preşedinte al instituţiei mai sus amintite. Expertiză, ceva realizări profesionale care să o recomande, nici vorbă. De profesie cică ziaristă, de care noi nu am auzit, în condiţiile în care individa cu pricina a absolvit Facultatea de Ziaristică de la „Dunărea de Jos”, malaxor al celor care produc aşa zişi ziarişti la kilogram, care nu mai ajung să profeseze de „buni” ce sunt, pregătiţi fiind de unii profesori farisei, demagogi, intraţi în mediul academic la „apelul de seară”.

Auziţi, să ajungă Iuliana noastră să deţină a doua demnitate în judeţ, să coordoneze, ca manager a Republicuţei, să-i verifice şi să aprobe tot ceea ce trece pela Departamentuljuridic, să răspundă de legalitatea tuturor documentelor din Prefectură, să gestioneze situaţiile de urgenţă. Aoleo, fraţilor! Ne doare burta rău, ne facem cruce cu ambele mâini, ne apucă voma.

Noi credem că gestul acesta a lui Durby, precum şi cel cu numirea fiului amantei, avocăţel tânăr şi neliniştit, neştiut şi nevăzut, la comanda Direcţiei Agricole, înseamnă de fapt o mare MUIE adresată, nouă, tuturor, inclusiv GUVERNULUI ROMÂNIEI. Un mai mare mişto şi un mai mare scuipat adresat regimului democratic de după ’89 încoace, nu credem că a mai existat în Republicuţa noastră.

Uite, de aceea credem că nu ne este bine, că am ajuns de râsul curcilor, că ne merităm soarta, pentru că de douăzeci şi patru de ani aceleaşi gloabe politice, aceiaşi baroni ne conduc şi-şi bat joc de noi.

Guvernul României este reprezentat în teritoriu, în judeţul Galaţi, de mademoiselle Iuliana Constantinescu, la propunerea şi cu girul lui Nica şi  Durby, Chebac şi tot neamul lor de iresponsabili.

Cât cinism şi câtă desconsiderare. Cum draku’ de vă mai suportă lumea şi nu aruncă cu ouă stricate în voi. Dar ce spunem noi? Căci şi pe vremea „portocaliilor” am avut un Prefect, în persoana lui Paul Florea, dus cu capul, ce transformase instituţia în hogeac şi cantină populară. Sictir! bă politruci, cum de vă rabdă pământul!?

 

N.B. Aşa de „bună” este Iuliana, încât individa este beneficiara unui apartament CJ (din lotul celor 37) cumpărate la un preţ de trotinetă.

JAP 28 - martie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...