logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

cristian-dimaMai bine golan, decât activist, mai bine mort decât comunist! Şi mai bine e să te predai, cu oameni, acte şi intenţii la ALDE Dima decât la ALDE …DE! Acesta pare să fie crezul unor efective importante din organizaţia judeţeană a Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal (PPU-SL), care şi-au anunţat adeziunea la ALDE Galaţi, la sediul grupării liberale, condusă de Cristian Dima.  Pare o reunire a oamenilor cu aceeaşi viziune şi sânge politic, dacă amintim că PPU-SL s-a desprins din fostul PC. Au rostit mesajele de intenţii şi de reîntregire liderii organizaţiilor municipală, Gabriel Cînepă, şi de tineret, Sebastian Golomoz. Nu a fost prezent la festivitate secretarul general al partidului, P. Comşa.

Sebastian Golomoz: În trecerea mea de la PP-USL la ALDE, m-au însoţit cinci organizaţii locale şi 50 de membri, urmând să vină şi alte persoane. Am venit în ALDE deoarece aici se afirmă libertatea individuală ca temei al oricărei organizaţii: sociale, politice, culturale. Totodată m-au convins să vin în ALDE obiectivele majore pe care le-am găsit aici – combaterea corupţiei, combaterea discriminării şi susţinerea tinerei generaţii. La nivelul judeţului Galaţi nu a mai rămas nimic din PPU-SL. La nivel central, după demisia doamnei Maria Grapini, conducerea este asigurată de domnul Cristian Popescu Piedone. PPU-SL provine din Partidul Conservator şi am venit în ALDE pentru că îmbrăţişăm principiile liberale.

Cristian Dima: „Constant avem membri PPU-SL care îşi fac adeziune la noi. S-au despărţit de fostul PC, dar acum se regăsesc cu mare plăcere în zona liberală din ALDE. Suntem în continuare în proces de evaluare a organizaţiilor şi a membrilor pe care îi mai au în localităţile judeţului Galaţi. Sunt oameni valoroşi, persoane foarte onorabile”, a declarat Cristian Dima.

Succesul de credibilitate şi onestitate a membrilor ALDE proveniţi din PLR este indiscutabil. În urmă cu o săptămână au făcut declaraţii de adeziune la principiile liberale ale muncii de partid şi liderii organizaţiei judeţene a PRU-Mihai Constantinescu şi Monica Roman. Ei au transmis mesajul de aderare la ALDE în numele a 22 de organizaţii locale.

 

SV 7 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...