logoImpact EST nr. 880 - 29.07.2021

Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenţia, într-o declaraţie de presă, că, în Anul Centenar, cele mai importante proiecte guvernamentale ar fi trebuit să asigure investiţiile în infrastructura mare, rutieră şi de cale ferată, fără ca populaţia să ceară acest lucru în nenumărate rânduri, sub diverse forme. „Condamnarea la sărăcie a Moldovei, în lipsa autostrăzilor, este un lucru imposibil de combătut. A continua să trăim în Românii paralele, cu viteze diferite de dezvoltare reprezintă adevărata subminare a intereselor naţionale“.
Redăm integral declaraţia deputatului PNL Dumitru Oprea:
„În vreme ce toată suflarea PSD-ALDE se dădea de ceasul morţii să condamne încă o «lovitură de stat» dată de opoziţie şi preşedintele Iohannis, mai multe organizaţii civice din Moldova organizau un nou marş motorizat spre Bucureşti. Scopul marşului era să atragă atenţia asupra faptului că actuala coaliţie nu mişcă un deget pentru a construi infrastructura prin care să lege cea mai săracă regiune a ţării de Transilvania şi Vestul Europei.
În Anul Centenar, cele mai importante proiecte ar fi trebuit să asigure investiţiile în infrastructura mare, rutieră şi de cale ferată, fără ca populaţia să ceară acest lucru în nenumărate rânduri, sub diverse forme. Condamnarea la sărăcie a Moldovei, în lipsa autostrăzilor, este un lucru imposibil de combătut. A continua să trăim în Românii paralele, cu viteze diferite de dezvoltare reprezintă adevărata subminare a intereselor naţionale.
Faptul că PSD-ALDE, prin guvernele avute, şi-au dovedit incompetenţa în organizarea unor evenimente reale dedicate aniversării a 100 de ani de stat român modern ar putea fi transformat într-un avantaj. S-a stopat, astfel, risipa banilor publici pe evenimente în urma cărora nu rămâne nimeni cu absolut nimic. În schimb, societatea civilă încă îşi poate asuma un proiect de dezvoltare, prin acţiunea lor comună!
Însă, spectacolul grotesc al pretinselor „lovituri de stat“, clamate de propaganda PSD-ALDE, are un singur scop: inventarea unui duşman care nu lasă, chipurile, guvernanţii să lucreze. Deşi sunt de 2 ani la putere. Timp în care au «măturat» de la Palatul Victoria doi premieri şi au pus în operă cea mai haotică guvernare din istoria noastră democratică.
Iată cum, la 100 de ani de la Marea Unire, România are în fruntea sa pseudo-politicieni şi o culegere de minciuni pe post de Program de guvernare. Iar acest lucru nu este suficient, pentru că tot ei se revoltă şi dau vina pe personaje imaginare pentru eşecul lor de a nu fi adevăraţi oameni de stat“.

Prof. univ. dr. Dumitru Oprea, deputat PNL 25 - mai - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...

Valea Mărului, în

În ziua de duminică, 18 iulie 2021, oficialităţile din localitatea ...

FCSB în cădere acc

Fără Steaua, FCSB a devenit de pluton! De la echipa ...

De la Cîţu, citire

Preţul bunurilor de larg consum, ale serviciilor, alimentelor, combustibililor, au ...