http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022

Marţi dimineaţă, pe 14 mai 2019, mă chioram la vandalizatul panou de afişaj electoral oficial din parcarea Prefecturii, dar leneşul de Otrocol nu vede decât sticla, care aici a fost făcută fărâme. În acest peisaj dezolant, scălâmb şi ruginit, există un singur afiş electoral lipit pe primul dintre cele şase panouri care alcătuiesc ansamblul de afişaj.
Este al candidatului INDEPENDENT pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Basarabeanul George Simion este un militant unionist, pe afişul său existând şi sintagma „România Mare în Europa”. Acest singur independent merită respectul şi votul nostru, iar pentru a vă convinge este bine să-i citiţi siteul www.georgesimion.ro. El are ca slogan „Luptă cu partidele”, ceea ce este cumplit de greu, căci ele sunt organizate după tipul OMERTA şi sunt conduse de către liderii lor ca nişte sereleuri cu acţionar şi administrator unic. Pentru că sunt populate de leneşi, corupţi, pupincurişti şi zdrenţe care stau cu mâna întinsă după avantaje, funcţii şi bani. Iar toate acestea nu pot fi asigurate decât călărind poporul pe deşelate şi sărăcindu-l până la umilinţă.
Oricum ar fi rezultatul votului, basarabeanul George Simion merită salutul şi respectul nostru, precum şi această scurtă prezentare de candidatură.
Vom vedea dacă acest popor chinuit şi ţinut în obedienţă va şti să se ridice, încât INDEPENDENTUL SIMION, aflat la poziţia 15 pe buletinul de vot, să-i reprezinte în deplină curăţenie sufletească interesele în Parlamentul Uniunii Europene, candidatura sa fiind, ca şi a celorlalţi, la nivel naţional.

(Gelu CIORICI) 17 - mai - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...