http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST nr. 912 - 21.05.2022

Marcel Gheoca este un antreprenor de vază în comuna Iveşti, judeţul Galaţi, comunitate care numără 10.500 de locuitori.
La alegerile locale, Gheoca venea după patru ani de pauză în administraţia publică, când parcursese un mandat de primar, ca independent. Din poziţia de atunci, a atras fonduri europene cu care a început asfaltarea integrală a străzilor şi trotuarelor şi amenajări de parcuri.
Şi dacă Hamza a fost degeaba vicepreşedinte al CJ Galaţi în mandatul 2012-2016, din partea pesede, a rămas fără serviciu. S-a dat cu Sistemul şi l-au determinat pe Marcel Gheoca să nu mai candideze, ba chiar şi să defileze la braţ cu el pentru transfer de imagine şi credibilitate.
Acum, înainte de alegerile locale, după ce Florică Pantazică a părăsit şefia liberalilor din Iveşti, M. Gheoca a devenit liderul acesteia, dar şi-a susţinut singur candidatura din toate punctele de vedere.
El l-a devansat pe Cornel Hamza cu tot cu bine unsa maşinărie pesede, cu 1000 de voturi. Agresivul, guralivul şi caftangiul Pantazică, cel care a candidat ca primar din partea USR-PLUS, a înfrânt răsunător, obţinând în cele şase secţii de votare doar 50 de voturi, nerealizând norma măcar pentru un consilier local. În aceste condiţii, Gheoca şi-a asigurat o majoritate confortabilă, având în consiliu 11 membri, iar pesede doar şase.

Am lăsat în Primărie doar 1,5 milioane de euro

Sigur, fiind fonduri europene, nu au putut fi făcuţi praf, aşa că Hamza a trebuit să continue asfaltarea, dar nu a mai atras nici un şfanţ, toate cheltuielile picând exclusiv în sarcism, bugetului local. Banii s-au dus în consum, căci a mărit numărul de angajaţi mărind şi lefurile până la maximul grilei. Iată că pe acest fundal de om zero în administraţie, Nica & Fotea au greşit incluzându-l în lista pentru Senat fie şi pe un loc neeligibil.

Gelu CIORICI 30 - octombrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

De prin piaţa centr

Ştie cineva cam cât de bine mă simt când văd ...

Sesizare penală pen

Despre degradarea gravă a clădirii Casei Agronomului, situată la intrarea ...

Moldo-gălăţencele

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, ...

Circotecă la şedin

În urmă cu două săptămâni a avut loc şedinţa de ...