logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Da, oameni buni, s-a umplut Republicuţa de lichele politice, fără crez ideologic, fără credinţă de popor, mâncători de rahat şi profitori, îmbuibaţi şi transformaţi în ciocoi de tip nou. Uite, noi, astăzi, o să-l punem la insectar pe unul dintre aceştia, în persoana lui Iulian Aramă.

Omul acesta postdecembrist, şmecher şi unsuros, un profitor notoriu, fără niciun merit deosebit în afară de şulfăreală, a schimbat calimera politică după cum a bătut vântul, punând în primul rând întotdeauna interesul personal. Să vă reamintim câteva din isprăvile mai vechi şi mai noi ale lui Aramă, care-i deconspiră caracterul labil şi urât mirositor de făcătură politică şi şmenar. Omul a fost în două rânduri directorla Electrica, pus acolo de partid, drept răsplată şi în numele sinecurii de partid, funcţie din care a avut grijă să se înfrupte până la coate şi chiar mai departe, prin vânzări de active cu parăndărătul de rigoare, şmenării şi şmecherii cu vapoare şi tipografie, licitaţii, achiziţii dubioase. Apoi, individul e autor sau coautor în a fi asociat la a pune mâna contra a 18 milioane de euroi pe râvnita piaţă centrală (Amzei) din Bucureşti. Consilier, lider de gaşcă politică în Consiliul Judeţului, a avut grijă să-şi înscăuneze nevasta mare directoarela CasaJudeţeană de Pensii, aranjându-i şi o afacere proprie, aşa, acolo, un ditamai coaforul şi salon de înfrumuseţare. De altfel, doamna director are program de la 8.00 la 11.00 şi de la 15.00 până seara, la afacerea privată şi nula Casade Pensii.

Iulică al nostru, şmecher, os din neamul lui Moromete, atât de tare s-a preacurvit încât nu i-a ajuns politicul şi atunci s-a băgat şi în masonerie. Ori, cu ajutorul fraţilor masoni care au împânzit mediul academic, a fost promovat şi cadru pe basculăla Universitatea Dunăreade Jos.

De când portocalii au trecut în opoziţie, pe Aramă a început să-l doară burta rău de tot, a fost schimbat din director la Electrica, a început aşa din senin să simtă că-i fuge pământul de sub picioare, trezindu-se în situaţia omului turmentat şi dezorientat. Şi uite aşa, din puţul gândirii sale ştiinţifice, a zis că face el o mişcare de glezne şi o ameţeşte pe doamna Praisler, că vrea în Alianţa Civică. Dar nu i-a mers. Apoi printr-o altă fentă a căzut în genunchi şi i-a pupat popoul domnului doctor Szechely de la udemereul aflat la putere, numai că aici a primit un şut în cur. Iar mai apoi, a venit „bomba” cu Mişcarea Populară, mişcare-partid care a pus botul, înregimentând încă un „nou”, „neprihănit”, „ingenuu” şi „sfios” membru de dreapta.

Măi, oameni buni, de aceia vă tot spunem noi că năpârcile acestea politice, nişte lichele în fond, există, din cauza populimii sărace cu duhul care votează ca proştii ori de câte ori se impune. Şi mai prosperă dintr-un motiv simplu, pentru că balta aceasta a politichiei gălăţene e plină cu năpârci, lipitori şi gezgani.

Observator 28 - martie - 2014

2 Responses so far.

 1. gelu ciorici spune:

  Eu care sunt un turnator la securitate dovedit, eu, care, prin falsificarea actelor am obtinut certificat de revolutionar, eu, care scriu pentru oricine plateste si impotriva oricui, eu, care nu am Dumnezeu, ma rog Tie Doamne, iarta-ma si pedepseste-ma!

 2. Rene Descartes spune:

  Mai flacai, se vede de la 7 poste ca v-ati indopat cu saorma moca ca sa scriti asa minune de balacareala (cacofoniile si greselile gramaticale sunt utilizate pentru ca sa ma exprim pe intelesul vostru si in acord cu gramatica textului).

  Careva’zica, omu’ pleaca de la putere (membru PDL in consiliul judetean) in a mai sarmana dintre opozitii (guvern ioc, consiliu judetean ioc, primarie asisderea) si voi spuneti ca e oportunist. Pentru ca degeaba se da Dorulet Resmerita cu dosu-n sus, ca PDL-ul nu prea e in opozitie la Galati, blatul si „fa-te Mirceo ca lucrezi” facand parte din armele cu care portocalii se lupta de-adorm.

  „Măi, oameni buni, de aceia vă tot spunem noi că”… asta-i geniala.
  Arata din plin ca prostia si incultura nu numai ca-i zgomotoasa, da-i si fudula. Usor cu Moromete baieiti, ca ala stia sa scrie si sa citeasca, nu ca voi.

  De aceea va spun eu ca „tare va mai place saorma” leprelor. Presa de vidanjori…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...