logoImpact EST nr. 871 - 17.05.2021

O demisie de răsunet nu a scos încă din ţâţâni uşile judeţenei ALDE Galaţi. Totul s-a petrecut la finalul lunii martie, când prim-vicepreşedintele Vasile-Daniel Deaconescu nu a mai susportat serelizarea partidului cu administrator unic, încât a preferat să plece. Vă reamintim că demisionarul a fost unul dintre fondatorii Partidului Liber Reformator (PLR) la Galaţi, partid care s-a transformat în ALDE. După îndelungi contre şi scandaluri între foştii PC-işti şi foştii PLR-işti vărsaţi în ALDE, Daniel Deaconescu a rămas consilier judeţean ALDE, poziţie din care a fost ales şi membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.
Personajul în cauză a declarat că nu a mai suportat faptul că partidul a încăput pe persoană fizică, cu sediu pe persoană fizică, cu membri-salariaţi ai firmelor persoanei fizice, cu o luare a deciziilor tot pe persoană fizică… ce mai, de-a dreptul un SRL cu administrator unic.
Vă reamintim că în perioada frământată de după alegerile locale pentru mandatul 2016-2020, Daniel Deaconescu a acordat un interviu pentru Impact-est din 17 aprilie 2017.
Iată-l acum, dintr-un dedicat trup şi suflet şi financiar ALDE, unde a făcut pentru prima dată politică în viaţa lui, scârbit de serelizarea partidului şi de halul în care înţeleg unii să facă politică.
Şi atenţie, Deaconescu este un om de afaceri de TOP, firmele lui de distribuţie bături alcoolice şi nonalcoolice (Daniel SRL) şi de distribuire combustibili lichizi şi solizi (BUDE GAZ) fiind extrem de profitabile şi cu multe locuri de muncă. Dovadă că îşi permit să edifice în intravilanul Năvodariului un imobil de şase nivele (D+P+4E), compartimentate în 20 de apartamente.
În concluzie, opinăm că la cam toate partidele este atârnată în coadă huruitoarea serelistică.

(GECO) 12 - aprilie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...