logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

paslaru pe brate aruncat in susGata, oameni buni, este derută în paradisul lui Florin Pâslaru, menajeria politică a Republicuţei Galaţi mai scapă de un maidanez. Dacă nu aţi aflat, vă spunem noi că vinerea trecută Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat în ceea ce-l priveşte pe deputatul pe-se-de, fost turnător cu acte în regulă, Florin Pâslaru, alias „Pintea”, cod de identificare pentru vechea securitate ceauşistă.

Individul ăsta propulsat în politică datorită căratului de mapă, pupicilor pe popoul lui Nica, turnătoriilor de tot felul ale tuturor colegilor de partid către prea iubitul Nica, omul de casă şi conţăran cu acelaşi Nica, a băgat-o pe mânecă. Adică, omul a fost găsit în „conflict de interese” (trei ani nu mai are voie să ocupe vreo funcţie publică, să candideze, să…), în plus a primit şi o amendă penală de 2000 lei la care se adaugă şi cheltuielile de judecată, cam în acelaşi cuantum.

De pe surse ne-a parvenit ştirea că aceasta este „un preludiu” la dosarele care urmează cu TV Galaţi, al cărui patron umbros este şi unde se spune că ar fi vorba de o evaziune de aproximativ două milioane de euroi.

Pâslaru, după ani de judecată cu fente şi şmecherii la care şi-a adus aportul şi justiţia noastră sublimă prin amânări, termene anormal de lungi în judecată, strămutări şi alte învârteli, mai are de făcut un singur recurs. Dacă îl mănâncă ca pe Zambilica, poate să o facă, dar o va face de pomană, că la Înalta Curte lucrurile au fost stabilite şi gata. Mai bine ar începe să se gândească ce o să facă el în continuare şi cum o să fie la munca de jos, la câte şuturi în cur o să primească faţă de cât rău a făcut, pe câţi i-a păcălit şi minţit. Îi plângem de milă cu lacrimi de crocodil.

Lumea se întrebă, deja, cum o să-şi mobileze viloiul din Al. I. Cuza, că se închid robinetele şi că îi va rămâne doar varianta banilor şi comisionului aferent de la Primărie pentru o eventuală surpare a promontoriului pe care s-a construit stabilimentul.

Dar, oameni buni, stimaţi cititori, cea mai mare bucurie care ne-a fost dat să o vedem cu ocazia Deciziei Î.C.C.J. s-a petrecut în curtea pesede. Luni, în timpul zilei şi mai apoi seara, s-au încins telefoanele cu anunţul veştii trăsnet, pesediştii nu mai credeau că se poate face dreptate, că vor scăpa vreodată de hidra malefică a partidului. Ori, în atare condiţii, activiştii au sărit în sus de bucurie, se pupau, îşi făceau cruce, îi mulţumeau cu onor JUSTIŢIEI, chiar s-au desfăcut şi sticle de şampanie în cinstea loviturii de copită. Acum, noi credem că un astfel de eveniment va mai fi repetat cât de curând, când menajeria politică va mai pierde un ANIMAL POLITIC. Să vezi atunci BUCURIE şi ARTIFICII.

JAP 27 - martie - 2015

One Response so far.

  1. Lascar spune:

    Dar de contractele lui Paslaru cu statul prin firma lui fi-su PAF MEDIA chiar nu cerceteaza nimeni( incepand de la festivalul scrumbiei, contractele cu primaria , cu institutiile de stat, contracte de publicitate)

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...