logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021

Şi noi când vă spuneam, nu ne-aţi crezut, dar iată că acum avem exemplul cel mai concludent că oamenii aceştia care au venit aduşi de voi la Putere nu au învăţat nimic cât au stat în Opoziţie. Drept urmare, conform proverbului „lupul îşi schimbă părul dar năravul ba” ne-am convins cu toţii repede că toţi politrucii aceştia de rahat post-decembrişti sunt de fapt „o apă şi un pământ”. În loc să-şi pună oameni în funcţiile de conducere pe criterii de moralitate, profesionalism, experienţă, ei îşi bat joc de noi (şi de ei, o să vedeţi peste trei ani) numind în diferite posturi de conducere, indivizi slab pregătiţi, pupincurişti, sinecurişti, lipitori de afişe, neamuri.

Zilele trecute am asistat la cea mai mare măgărie produsă vreodată în Republicuţa noastră, pentru care alde Nica, Saghian, Dobre şi tot „neamul lor” de activişti de dat cu gura şi minciuna ar trebui să-şi facă harachiri.

Bă, voi chiar sunteţi nebuni? Cum dracu’ de vă rabdă pământul, să-l lăsaţi pe Durbacă, un om cu o vârstă înaintată, să o comită în acest hal.

Adică, prin algoritm, prin înţelegere şi împărţeală a prăzii, a funcţiilor din Republicuţă, funcţia de director executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a revenit Partidului Conservator – filiala condusă de marele şi venerabilul Durby, alăturat fiind notărelul şi iubiţelul Bogdan Ciucă.

Şi, uite aşa, din noianul de activişti de partid, a fost selectat cel mai activ, cel mai bun, cel mai pregătit, cel mai tare individ pentru a ocupa funcţia cu pricina.

Deci, la Direcţia Agricolă nu au pus un inginer agronom, nu unul zootehnist, nu un economist. NU! Au pus un avocat de profesie (cică singurul candidat, NOU!), unul pe nume Daniel Răzvan Olaru care, aşa cum ne înştiinţează colegii noştri din media, a câştigat concursul organizat săptămâna trecută la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) din Bucureşti. Recunoaştem că înnebunim şi atenţionăm pe toată lumea bună, de oriunde, că nu mai suportăm mizeria aceasta şi prosteala cu „concursul”.

În mod corect nu mai trebuie să minţim populimea ţinutului cu astfel de goange şi să le spunem oamenilor care ne citesc că numirile se fac de către şefii de partide, iar concursul este o formalitate jalnică, de aceea s-a dus „ţărişoara noastră” de râpă.

Ce nu ştiaţi, şi o să vă spunem noi în continuare, este că individul avocat, este un nimeni, adică nu-l cunoaşte nimeni, zero barat, inexistent. Cei de la Baroul de Avocaţi la fel, nexam, procese ceva, acolo? Nimic!

Iar noi venim să vă dezlegăm misterul, anunţându-vă că bârfa şi zvonul oraşului, sursele noastre, spun că directorul executiv de 30 de ani, nu este decât copchilul Adrianei Olaru. Mai mult, unii afirmă prin târg că ar trebui să se facă testul ADN de paternitate că s-ar putea să avem o mare surpriză. Dracu’ ştie.

Un lucru este, în schimb, sigur, domnule Saghian, agricultura judeţului Galaţi a intrat pe mâna unui specialist! Păi, ce, voi trebuie să fiţi mai prejos? Dacă aceia de dinainte au avut director executiv la DADR un inginer metalurg, ce mama mă-sii, dacă voi puneţi un avocat!?! În fond se schimbă ceva din patru în patru ani? Doar hoţii şi proştii de la Putere!

JAP 28 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...