logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Surse din apropierea fostului club FC Oţelul Galaţi, altele decât tăcutul Marius Stan, ne-au atenţionat că atunci când Dan Adamescu a cumpărat ACTIVUL şi PASIVUL  echipei de fotbal, clubul avea în conturi o primă tranşă de şapte milioane de euro pe care o încasase de la UEFA.

De ce clubul nu avea conturile blocate în 2012 şi 2013, pentru datorii la bugetele de stat de circa 4,5 milioane de euro, aşa cum orice agent economic le are blocate automat pentru sume care nu totalizează una mie de lei, să ne răspundă madam Elena Sterian, directoreasa AFP Galaţi.

Pentru ediţia viitoare vă vom pregăti şi prezenta în facsimil astfel de documente oficiale care ne susţin afirmaţiile. Haideţi să-i întrebăm pe boşii din Finanţe de ce bugetul de stat nu a fost îndestulat şi suma din cont a fost lăsată la dispoziţia cumpărătorului Dan Adamescu.

Şi dacă a luat ACTIVUL  de circa şapte milioane de euro, brandul, tenerul, vestiarele, clădirile, de ce nu au avut grijă tata Jan Borş, preşedintele CA al FC Oţelul, şi preşedintele Stan să achite datoriile acumulate între 2007 şi 2012 înainte de prăduirea clubului?

Iată, cei din ANAF-DGFP-AFP au şanse să se recalifice, conform fişei postului, şi să recupereze sumele datorate la buget din tranşele de circa 11 milioane de euro ce urmează să mai vină de la UEFA  şi din drepturile de televiziune. Cu condiţia să fie cinstiţi şi corecţi şi cu Adamescu, nu doar cu noi, firmele mici, mijlocii şi flauşate.

(G.C.) 14 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...