logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Doamnelor şi domnilor, de ceva timp pârlitul nostru oraş rămâne şi fără biata de autogară Dumitru. Aşa părăginită cum era ea, îşi făcea treaba şi era cam ce trebuie să fie funcţional într-un oraş reşedinţă de judeţ-să aibă şi autogară lângă gară, chiar dacă gară e prea mult spus că avem la Galaţi. De vreo două săptămâni autogara se vinde, este licitată şi lichidată cu mare grăbire, este de fapt prăduită, dacă e să intrăm la detalii de subterane. Şef peste marea prăduire este un consilier al poporului lui Dan Diaconescu, numit Marian Alexandru. E consilier la CL-ul poprului fraier şi credul ziua, dar lichidator în viaţa privată şi face ce trebuie în aceste zile de scârbă socială-prăduieşte fără milă şi fără scru-pule ce mai e de prăduit în acest oraş supus jafului fără limite. Până vom scrie pomelnicul cu grupul infracţional care acţiona în vederea comiterii de jafuri în perioada 2000-2014, să notăm o scrisorică adresată de fostul proprietar de autogară, Gheorghe Dumitru către Camera de Conturi. A scris-o degeaba, dar la scara istorioarelor destinate Marelui Jaf e o piesă de substanţă, care vă mai luminează un pic, vă face să vă prindeţi niţeluş cum se mai jefuieşte cu suces. Şi să votaţi-la fel de alienaţi-PPDD!

 

Dodan de la AJFP se face că nu vede ce nu face Marian Alexandru

 

Subsemnatul Gheorghe Dumitru, fiul lui…, acţionar unic şi fost administrator la Dumony srl, societate în faliment, vă formulez următoarea sesizare. Dna jurist Dodan, reprezentanta Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Galaţi în Comitetul Creditorilor la Dumony şi care are 85% din creanţă, prin relaţiile de prietenie cu lichidatorul Marian Alexandru a fost de acord ca MA să fie remunerat cu 2000 lei pe lună şi să ia drept onorariu 10% din încasări, pentru a face „performanţă”. Aceast lucru este nemaiîntâlnit în alte dosare unde AJFP este creditor majoritar şi unde s-a aprobat doar 2%. Din suma de de 2,5 milioane lei, de încasat de la Ministerul Transporturilor, reprezentând facturi restante din perioada 2012-2013, dna Dodan a aprobat ca lichidatorul Marian Alexandru să încaseze 250. 000 lei. Fără să facă nimic, fără să depună măcar o notificare, MA a diminuat partea ce revenea AJFP Galaţi. Aceeaşi reprezentantă AJFP nu a respectat ordinal ANAF 742/28 06 2013, prin care lichidatorul Marian Alexandru era declarat respins (poziţia 158 din Anexă). Dna Dodan nu a urmărit modul cum au fost conservate bunurile mobile şi imobile ale falitei, lăsând la bunul plac al lichidatorului Marian Alexandru să facă ce vrea cu ele: dezmembrări, vânzări de agregate. Parcul auto în valoare de cinci milioane lei la data predării nu mai valorează acum nici 500. 000 lei.

 

Senatorul PPDD de Pechea apără poporul de tentaţii-la PSD nu se ia decât gratuit

 

Dnei Dodan nu-i pasă de de felul în care au fost gestionate/închiriate cele 18 autobuze senatorului Marin Nicolae, prieten , susţinător şi apărător pentru infracţiunile lui Marian Alexandru. S-au cerut pentru închiriere a 18 autobuze 6000 lei, dar din noiembrie 2013 şi până azi nu s-a achitat nici un ban. Reprezentanta AJFP la lichidarea Dumony nu s-a sesizat de titlul gratuit de folosinţă acordat de lichidator tot lui Marin Nicolae, pentru imobilul din Dogăriei 129, în suprafaţă de 8. 200 mp. În acest garaj, senatorul Marin Nicolae îşi repară tot parcul auto de la SC Ştefu Ion SRL, unde administrator este soţia sa. Menţionez că toate utilităţile (apă, energie, gaze, salubritate) sunt achitate de falita SC Dumony. Doamna Dodan nu a urmărit modul cum a fost închiriată clădirea Autogării Galaţi şi peroanele în suprafaţă de 7775 mp, prin licitaţie publică la preţul de 45. 000 de lei. Această sumă a fost diminuată de lichidator fără nici o aprobare din partea creditorilor la suma de 25. 000 lei, pentru care tot Dumony trebuia să plătească utilităţile. Conform obiecţiunilor depuse de mine la dosar în 20. 01. 2014, dna Dodan nu a urmărit actele care probau ilegalităţi crase comise de lichidator, adică refuzul de a înregistra anumite sume la masa credală. Nu s-au înregistrat: instalaţie de gaze, în valoare de 37. 016 lei; teren Galacta Tg. Bujor (7000 mp x10 euro /mp egal 70. 000 euro x 4,5 lei egal 315. 000 lei); teren Galacta Bereşti (1000 mp x10 euro egal 10. 000 euro x 4,5 egal 45. 000 lei); obiecte de inventar de 155. 315 lei; piese şi materiale în valoare de 219. 720 lei. Total prejudiciu : 772. 051 lei.

Va urma. Dar până atunci atenţionăm conducerea IPJ Galaţi-Serviciul Antifraudă şi Parchetul Tribunalului Galaţi să se AUTOSESIZEZE în acest flagrant caz de corupţie.

Silviu VASILACHE 25 - iulie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...