logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Festivalul „Dunărea noastră” a început în data de 27 iunie pe faleză şi a avut în program concerte susţinute de artişti şi trupe consecrate (DJ Vali Bărbulescu, DJ Liviu Hodor, DJ Project, VAMA, 3 Sud Est, Voltaj, Compact, Anda Adam și CRBL) un turneu de tenis pentru amatori, dar şi expoziţii de carte, fotografie, şi produse tradiţionale specifice ţărilor de pe malul Dunării. 

Artificiile au fost lansate de pe Dunăre și au ţinut aproximativ 20 de minute. S-au folosit peste 10 tone de material pirotehnic şi o desfăşurare de forţe impresionantă: 14 tehnicieni, 100 de ore de pregătire şi 3 zile de montaj. O feerie de culori si o multitudine de scânteietoare explozii au luminat cerul de pe faleza Dunării din Galaţi. Șase melodii, printre care una a lui Gheorghe Zamfir, valsul “Dunărea albastră” al lui Johann Strauss si “What a beautiful world” cu Louis Armstrong au însoţit spectacolul luminos.

Un alt punct de atracţie al festivalului a fost un banner uriaş, lung de 286 de metri, care a fost afişat de-a lungul falezei și care a prezentat traseul Dunării de la izvoare până la vărsare.

Festivalul s-a încheiat duminică, 29 iunie, aducând laude Primăriei Municipiului Galaţi și Consiliului Judeţului Galaţi și, desigur, o cheltuială de 180.000 de euro. Felicitări, Galaţi, pentru acest spectacol minunat! Felicitări tinerilor care și-au pus tricouri în culorile drapelului și au format un steag uriaș al României de la scenă până la elice! Felicitări tuturor spectatorilor pentru faptul că au împânzit Dunărea cu voie bună! Felicitări, din nou, Galaţi!

 Vitamina A&C 4 - iulie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...