logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

statue1(pamflet)

De la început vrem să vă atragem atenţia, că orice asemănare cu realitatea este pur şi simplu întâmplătoare. Deci, dragii noştri, se făcea că zâna-zânelor, cea mai frumoasă şi cea mai aleasă purtătoare de cuvânt a Primăriei Republicuţei, pe nume de alint Em-uţa, se cobora de la înălţimea Măriei Sale, din turnul de fildeş al plăcerilor comunicării, la nivelul amărâţilor de găozari, ce nu-i mai dau pace, în a o curta. Frumuseţea întruchipată şi recunoscută, avea o „gură de aur”, şi-a rotit ochişorii cu genele prea lungi, asupra Împărăţiei, populată de prostime supusă, şi a pornit să bată toba pe străzile Republicuţei pentru un anunţ de pomină. „Oameni buni, onorată adunătură, de peste zece zile, Împăratul nostru, marele Stan, împreună cu consoarta sa, Regina-soţie, plus ginerele şi căţelul de serviciu au comandat o birjă trasă de reni şi au aterizat ca-n poveste la New York”.

Acum, prin târg, prin cafenele, prin birouri, parcări sau la colţuri de bloc, păsărele guralive au început să ciripească spunând că fugarii gălăţeni au aterizat la Obama, Împăratul-Împăraţilor lumii şi la Sfatul înţelepţilor (ONU) să ceară ajutor în a pune pe roate şi a drege busuiocul în Republicuţă prin realizarea TUNELULUI timpului pierdut al împărăţelului STAN. Fantasmagoriile şi pârţurile „delegaţiei”, indivizilor înfierbântaţi şi netrataţi i-au îngrozit pe auditorii de peste ocean, care i-au tratat de hemoroizi cu un şut în cur. De ciudă, vizita s-a transformat în mod miraculos, cu ajutorul baghetei magice a lui Harry Potter, într-o plimbare de vis în oraşul „Statuii Libertăţii”, cu paranghelii pe Broadway şi acumulări de experienţe privind termoficarea oraşului minune. Cică, în media americană, au fost ample relatări cu privire la prezenţa istorică pe pământul făgăduinţei a Împărăţelului de rahat al Republicuţei obscure şi inexistente pe hărţile lor.

„Aliatul” Stan şi cu ginerele de la hotarele de est ale Împărăţiei celei mai bune şi mai mari, au jurat credinţă şi supunere prin asigurările privind demolarea mai rapidă a vestigiilor comuniste totalitare moştenite şi a urmaşilor urmaşilor proveniţilor din „Epoca de Aur”, cu ajutorul celor trei elemente de supravieţuire umană : apa rece, apa caldă şi căldura.

În acest mod, la anul, ei se vor alege doar între ei şi Împăratul Stan va domni doar asupra propriei familii, înmulţită până la nivelul viitoarei echipe de fotbal „Oţelul”, decedată prin sinucidere la interesul poftei ce-a poftit Măria Sa.

Acum, balaurul cu picioare de lut, denumit Curtea de Conturi, va verifica gozura şi mălaiul cheltuit în perigrinarea shopping-excursionistă a alaiului Curţii în ţara minune. De asemenea, oraşul lăsat de izbelişte se va trezi la viaţă prin organizarea unor grandioase spectacole, inclusiv de sunet şi lumină în cinstea revenirii ÎNŢELEPŢILOR şi MĂREŢILOR ALEŞI la casele lor. Şi-am încălecat pe-o şa şi v-am lăsat prostiţi aşa. Noapte bună, Primarul vă veghează!

JAP 1 - mai - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF