logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

Pesedist de nădejde, tânărul Neculai Zburlea, cel ce s-a tot visat director al Casei Judeţene de Pensii Galaţi, a preferat să plece în vremea puterii pedeliste din funcţia pe care o avea la Casa de Pensii, dar s-a fost întors când pesede a revenit la putere şi în plan local şi în plan naţional, funcţia de şef serviciu fiindu-i bine conservată. În perioada de bejenie, Nicuşor a fost înfipt politic ca director adjunct al Administraţiei Domeniului Public, şefită de mai bine de două mandate de către Eduard Grosu, omul conservatorilor. Plecarea lui Zburlea a fost şi una premeditată şi strategică, pentru că primarul Marius Stan a gândit că nu e bine să se răcească acest scaun în care l-a aşezat pe cumnatul său, Marius Bocăneală. Dar nu a fost suficient pentru Marius, aşa că a supraîncărcat schema ADP, finanţată din bani publici, cu încă un post de director adjunct, funcţia fiindu-i făcută cadou lui Ghiocel Constantinescu, fost director în Sidex, meserie în care a urcat din poziţia de şef de sindicat galben care era finanţat să doarmă cu botul pe labele Administraţiei.

Uite aşa a ajuns nea Ghiocel, din pensionar de lux, iarăşi activ şi exact în clubul directorilor bugetaţi cu care este prieten de şpriţ. Pe deasupra, unii dintre ei sunt şi consilieri municipali sau judeţeni, numai buni pentru a-l susţine prin trafic de influenţă să revină în atenţia şi graţiile primarului Marius Stan.

Doar Maricel Oancea, una dintre cele mai mari scule sindicale ale Combinatului, a picat de băbălău în faţa politicului, retrăgându-se la plivit iarba din curtea vilei pe care şi-a tras-o la Şendreni. Chiar şi acum, pe sub mormanele de nămeţi!

Grigore Corbu 21 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...