http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 926 - 30.11.2022

În „V.L.” din 6 octombrie, anul de greaţă 2021, Alinei Dobrea, nevasta lui ZEUS – Marius Dobrea, fost comandant al Poliţiei Municipiului Galaţi, adică Naşul SRL, i se pune o mare poză, un fel de dedicaţie menită să „fure” startul concursului de luna viitoare, pentru postura de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi. Priviţi şi voi poza cu Alina! Este înconjurată de păduri defrişate, are între degete un pix, iar ca decor, desigur, un sferto-laptop. Ca să dea bine pentru analfabeţii funcţional.
Şi aflăm din interviul-comandă greşită că în ultima lună de zile, dintre cei 80 de pacienţi infectaţi cu SARS – COV 2 şi internaţi la ATI, 49 au decedat. Nici unul nu era vaccinat. Pe secţia de la etajul unu a spitalului, dedicată „covidiştilor” (am citat din gura A.D.), tot în ultima lună de zile, au întins copita 35 de pacienţi din 185, toţi nevaccinaţi.
Iar acum, doamnelor şi domnilor, se produce la bară fixă în toată goliciunea ei, cea căreia i „s-a primit” să fure startul viitoarei competiţii a postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţe, Alinaaaa Dobreaaaaaa !
Iată şi chintesenţa programului ei managerial, pentru viitorul concurs, deja trecut pentru ea, cităm: „Când îs mai mulţi pacienţi, mai punem nişte băncuţe acolo. Le aducem şi butelii cu oxigen!”
Mai bine cu găleata, că vrac se transportă mai repede!

Gelu CIORICI 7 - octombrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fostul Grand Hotel,

• Universitatea „Dunărea de Jos” se aruncă la cinci milioane ...

Cumătra lui ZEUS

Alina Grosu era o salariată în compartimentul financiar-contabil al Spitalului ...

O familie de medici

Încă din anul de greaţă 1990 şi până în anul ...