logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021

A venit momentul solemn ca lui Eugen Zaharia să i se mulţumească şi să devină nume de piaţă, căci de lungul său directorat (parcă de prin 1992-1993) se leagă şi modernizarea tuturor pieţelor agroalimentare din Galaţi. Succesorul său, cum era şi firesc, a devenit economista Viorica Sandu, care a deţinut zeci de ani funcţia de director economic. Până la numirea ca director general prin, ea este numită, începând cu 1 decembrie 2017, director general interimar.
Urmează parcurgerea etapei impusă de Ordonanţa 109 privind guvernanţa corporativă şi, desigur, prezentarea şi votarea în plenul Consiliului Local Municipal al unui proiect de management.
Cu siguranţă vom vedea schimbări, căci Viorica Sandu ştie exact unde sunt punctele vulnerabile şi unde trebuie intervenit cu decizii hotărâte şi susţinute politic pentru a salva Administraţia Pieţelor Agroalimentare, pieţele tradiţionale, de modul nespecific fibrei noastre, dar lipit al drakului de parşiv de structura noastră superficială, dar către marile lanţuri de marketuri, supermarketuri şi mall-uri.
Misiunea ei este una clară: readucerea cumpărătorului gălăţean în piaţa ţărănească tradiţională. Dar mai întâi, fă, doamnă Viorica Sandu, loc Ţăranilor şi Ţării, ca mărfuri!
Urmează şi să aflăm dacă a ales bine să refuze funcţia de Prefect!

(G.C.) 1 - decembrie - 2017

One Response so far.

  1. anonim spune:

    Bine că a ieşit din Piaţă nea Zaharia că a făcut purici prea mulţi acolo. Nu o cunosc pe doamna Sandu, dar dacă a stat pe lîngă nea Zaharia zeci de ani, nu s-a molipsit şi ea de acelaşi neam de purici? Nu cred că va fi o mare schimbare.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...