logoImpact EST nr. 887 - 25.09.2021

Este de neacceptat cum risipeşte Guvernul banul adunat cu ţârâita la din ce în ce mai puţini salariaţi, cu lefuri din ce în ce mai mici, din sectorul privat şi din zonele direct productive, în care valoarea adăugată e una concretă.
În laboratoarele lui secrete este pregătită o majorare a salariilor cu 75%, ca să nu sufere bieţii de ei de diminuarea salariilor odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2018, a noii legi a salarizării. Beneficiari nu vor fi doar cei care lucrează direct cu fonduri europene, ci şi tot felul de funcţionari din diferite categorii, mergându-se, probabil până la secretare, femei de serviciu, şoferi şi paznici. Ministerele beneficiare sunt cel al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, dar şi o serie de structuri ale Ministerului Agriculturii, cum ar fi APIA, AFIR, AMPNDR şi POPAM, chiar dacă salariaţii acestor agenţii primeau deja o serie de sporuri pentru că vehiculează fonduri europene.
Vom vedea dacă auditorii Curţii de Conturi vor înghiţi găluşca, căci acolo unde funcţionarii nu au putut dovedi că minimum 75% din activitatea lor este dedicată fondurilor europene, i-au obligat pe aceştia să restituie sporurile primite ilegal.

(R.I.) 2 - februarie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...