http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 980 - 30.04.2024

Scandal cu ţiganii în cimitir. E încă o ştire de imbecilitate maximă, care pune Galaţii pe nivelul de mediocritate pe care i-l imprimă în mass-media de Capitală cooperativa de reporteri de şoc şi groază şi sânge de la teveurile de senzaţional national. Din ştirea data la România TV (uşchit nume de televiziune!) s-a înţeles că ţiganii făceau pomană, şi pentru români şi pentru ţigani. Nu s-a înţeles că de fapt era un chiolhan de neam prost, pus pe platoul din faţa cimitirului ostaşilor sovietici, veniţi prin 44 la invadat România.

Dacă tot facem ceva monitorizare de Ziua Presei, să ne băgăm şi la un alt scandal de şou senzational naţional. Cică e de porc că un medic de spital de Tecuci nu vrea să consulte copilul unei familii prost crescute. Aflăm totul despre „cazul revoltător”-pentru cine?, petrecut la spitalul de copii din Tecuci, în care un medic a refuzat să consulte un copil. Cică daa, e nasol, s-au activat agenturile de sancţionare şi de pedepsire a inculpatului delincvent de medic, fir-ar neamu lui a dracului de corupt, de puturos, de nemernic, de nesimţit, de trândav, de escroc, de pleşcar, de derbedeu, de neisprăvit, de pălmaş la stat cu salariu de căcat. Na, i-am zis-o, să vedem dacă mai face acum!! E drept, medicul care a refuzat să consulte copilul, deşi era de gardă şi se afla în spital, şi-a dat demisia, dar, orşicât, mâna lungă şi autosesizată (de amarnicii reporteri amatori de sânge de medic pe pereţi) a DSP Boldea şi a Colegiului Nechita îl vor urmări în orice speluncă de spital s-ar băga el. Presa ţine cu tine, e călare pe orice senzaţional de rahat, moarte medicilor, huooo, paraziţilor!

Biroul de presă Ema Turcu al Primăriei Stan intră cu mare zvâc în problem de fâs municipal şi judeţean al dezinfectanţilor diluaţi, că e la trend, bre! Trebuie să ne facem că lucrăm, ce dracu! Dă bine la campania electorală de vigilenţă de şmecheri de partid. Ia să cităm: „Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a dispus un audit la Spitalul de Pediatrie „Sf. Ioan”, pentru a verifica legalitatea achiziţiilor de substanţe dezinfectante. Auditul a fost dispus după ce rezultatele verificărilor făcute de Ministerul Sănătăţii au semnalat probleme la dezinfectanţii folosiţi de spital. Primarul Marius Stan precizează că verificarea calităţii substanţelor dezinfectante e musai şi dacă acestea pun în pericol sănătatea populaţiei sunt de competenţa Ministerului Sănătăţii şi a organelor judiciare.” Vedeţi, nu e treaba lui, e a Ministerului, dar orice Primar aflat în campanie trebuie să se afle în treabă.

Au trecut trei luni, o săptămână şi 3 zile de când un om a fost străpuns de barele de metal de la un refugiu de tramvai din Brăila şi „responsabilii” iresponsabili din Primăria Stan nu au început nici măcar să vorbească despre obligaţia de a preveni un accident similar şi în Galaţi. Dovada pericolului mortal este făcută şi la Galaţi: toate refugiile, fără excepţie, au fost capcane mortale, în care s-au distrus 10 maşini. Puteau măcar să facă separaţiile de sens cu 50 de metri înainte, prin pivoţi de cauciuc sau, şi mai durabil, cu pietre de granit, din munţii de granit devalizaţi din patrimoniul uriaş de granit extras din carierele de piatră stradale ale Galaţilor. Dar asta este altă capcană mortală, despre care prea puţini avertizează…

CroniCariul de serViciu 13 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Justiţie de doi ban

Justitie de doi bani! Daca un criminal este trimis in ...

Program „Festivalu

Vineri, 26 aprilie 14:00 – 22:00 DESCHIDERE FESTIVAL Standuri cu peşte, produse pescăreşti, ...

Despre premoniţia l

Ultima lansare din România cu participarea lui Cezar Ivănescu, 7 ...

Ne place să fim min

Suntem în campanie electorală și suntem la cheremul minciunilor și ...

Cuplurile de aur, pr

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au ...