http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

Cam aşa s-ar putea spune despre ce s-a întâmplat în ultimii 3-4 ani prin unele din societăţile importante ale grupării Chelu. Referirea vizează în primul rând „perla imperiului Chelu”, Electroargeş SA Curtea de Argeş, şi apoi pleiada de firme la care aceasta deţine importante pachete de acţiuni, deci controlate de societatea „mamă”.
Cum a reuşit Ştefan Constantin să se instaleze în fruntea Electroargeş-ului s-a scris şi se vor mai scrie multe. Până una-alta, imperiul Chelu a fost profund marcat de intervenţia în marele joc pentru acapararea uriaşei averi – furăciuni spun tot mai mulţi – a răposatului Chelu. Există o vorbă la români: fiecare naş îşi are naşul! Iată că în cazul grupării Chelu s-a confirmat această vorbă. După ce gruparea sus-menţionată a tot năşit prin stânga şi prin dreapta, cam prin toată ţara, zeci de societăţi comerciale, de se credea la un moment dat că sunt Dumnezeu pe pământ şi pot face ce vor, le-a venit şi acestora cineva de hac. Acest cineva a fost chiar un apropiat al grupării, personaj care s-a „lipit” ceva mai mult pe lângă una din consoartele lui Cătălin, moldoveanca Ala Procopenco. Cum-necum, după decesul lui Cătălin Chelu acest individ a reuşit să sucească minţile blondinei Ala, care i-a cedat pachete importante de acţiuni către firma fanion a acestuia, Electroargeş SA, şi din acel moment a început calvarul grupării Chelu. Instalat în fruntea acestei firme ca administrator, acest Ştefan Constantin a ştiut unde să umble, prin rufele murdare (actele contabile, zic unii) ale societăţii şi a celor afiliate acesteia şi a trecut la atac. A scotocit omul adânc prin „coşul de rufe murdare”, a analizat cât de murdare erau, cine se face responsabil şi a convocat şedinţe ale acţionarilor prin toate societăţile respective, descoperite a avea multe rufe murdare. Lovitura a fost teribilă, s-au făcut dezvăluiri „în direct” cum s-ar spune, despre toate afacerile murdare de zeci şi zeci, chiar sute de milioane de euro a grupării Chelu, afaceri despre care se cam ştia în mare parte, dar nu a ieşit nimeni să le dea pe goarnă în gura mare presei şi tuturor acţionarilor. Sperăm că mulţi îşi amintesc despre raportul devastator din septembrie 2017 al preşedintelui CA Electroarges SA, Ştefan Constantin, raport care i-a făcut pe mulţi din cei incriminaţi direct sau indirect să intre în convulsii, mulţi pierzându-şi glasul. Şi uite aşa simpaticul domn Stefan i-a pus la colţ pe toţi, impunând un pact al tăcerii în perioada ce a urmat. Astfel a reuşit noul şef să controleze tot ce mişcă, să dirijeze totul după bunul plac, mai ceva ca celebrul dirijor Sergiu Celibidache.

Domnul Ştefan a trecut de la slalom la… pas alergător!

Partea mai proastă ar fi că, începând din această vară, temperaturile caniculare au topit zăpada peste tot imperiul Chelu şi schiurile domnului Ştefan s-au cam împotmolit. Ultimele sentinţe de prin sălile Tribunalului Galaţi l-au pus pe gânduri pe acesta, care a realizat că trebuie să facă pas alergător spre alte zone, pentru că perioada de slalom s-a dus. Ultimele manevre ale acestui domn prin imperiul Chelu, manevre prin care şi-a tras ceva proprietăţi importante, ceva împrumuturi către firmele sale, arată că insul simte că şi în jurul lui se „strânge ceva”. Ultimele ştiri şi multe alte materiale primite la redacţie, cu foarte multe înscrisuri doveditoare, demonstrează că „slalomul fără schiuri este profund dăunător sănătăţii”. După perioada de vacanţă vom reveni cu ştiri şi informaţii incendiare despre ceea ce pare a fi sfârşitul „slalomului” domnului Ştefan Constantin prin imperiul Chelu.

Leo IANCULESCU 29 - iulie - 2019

32 Responses so far.

 1. Diaconu spune:

  Mă repet, acest Stefan Constantin, un jepcar si ţepar îşi bate joc de averea lui Cătălin Chelu, toate realizate cu Ala Procopenco. Dacă trădătorul de Mihalcea n-ar fi făcut măgăria de la Electroarges, acest individ nu ar fi fost în poziţia în care este şi nu ar fi făcut toate escrocheriile prin societăţile în care s-a introdus cu japca.

  • Einstein spune:

   Domnule Diaconu ne puteti detalia mai larg cum la ajutat domnul Mihalcea pe acest individ ?
   Va multumesc

 2. Camelia spune:

  Revin cu susţinerea că se pun tunurile prea mult pe Stefan Constantin şi pe Electroargeş. Cine a mai auzit de acest Stefan Constantin până la data la care acesta a achiziţionat acţiuni la Electroargeş? S-a vorbit ceva prin presa din Galaţi despre faptul că ar fi păcălit pe anumite persoane în ce priveste construcţia unor vile şi cam atât. A avut acesta societăţi, a fost implicat în tranzacţii bursiere, escrocherii şi multe altele? Nu uitaţi că acesta are vreo 37 anişori la această dată. În ce priveşte toată această tevatură că ce ar fi făcut acesta la Electroargeş este foarte deplasată discuţia. Acesta deţine doar 37% din acţiunile societăţii şi atât. Cine deţine restul acţiunilor, respectiv 53% din acţiuni? Tot vechea gardă, grupul Chelu, Tudor, Gavrilă etc. sunt cei care deţin grosul acţiunilor, dar momentan au cam fost prinşi cu ocaua mică când cineva din afară a intrat în secretele bine ascunse în evidenţele contabile, motiv pentru care şi stau acesta cu capul pe lăbuţe, asta de frica demascării. Deci ar trebui lăsată mai moale cu ce face Stefan, câte acţiuni a luat, cum le-a luat etc. Se pare că sunt mulţi care dau informaţii prin care încearcă abaterea atenţiei de la jaful făcut şi care încă se mai face de gaşca lui Chelu. De ce nu se vorbeşte de capul tuturor relelor, omul care l-a păcălit pe Chelu şi a creat un grup mafiot pe care l-a condus şi îl conduce şi acum, în speţă Gabriel Constantinescu? Nimeni nu vede ce societăţi a acaparat acesta, cum a ajuns să conducă un adevărat diamant, o maşinărie de făcut bani, aceasta fiind Altur SA Slatina. Acolo s-au făcut uriaşe escrocherii şi nu la Electroargeş şi totuşi nu aveţi date să prezentaţi cloaca Altur? Dacă nu aveşi vă transmit eu şi o să vă cruciţi. Mai lăsaţi-o cu acest Stefan Constantin, un personaj mărunt, pasager să zicem prin cîteva firme ale grupării Chelu.

  • Walker spune:

   Mai camelia(costi) tu te auzi ce borasti din creieru ala ?
   Cum ma a cumparat?
   Din ce bani?
   Din foame?
   Vezi cum te exprimi ..zici de oarca a venit Trump cu valiza clsi a achizitionat de la Procopenco asa cinstit… cam furam curent boss
   Vezi ca te asteapta baietii sa le dai si nu o sa mai ai de unde cap de stiucă si sunt multi si de mai multe feluri .. zmeul cap de _|_
   Pârnaia…it’s loading…

 3. Nicu spune:

  Îmi dau şi eu cu părerea, ce atîta zarvă cu acest băietan? Dacă s-a scris că deţine anumite procente din Electroargeş, că o să piardă o mare parte din ele şi multe altele. Cred că acest tip descurcăreţ şi smecheras a profitat de o oprtunitate şi a intrat nepoftit în schemele celor din anturajul Chelu. Cum intrat asa va iesi şi totul va rămîne la fel, adică mafioţii lui Chelu iar sunt la putere. De ce nu se mai vorbeste nimic despre acesti indivizi de tot jaful făcut de cestia. De noul sef al grupării, acel mafiot Constantinescu de ce nu se mai spune nimic?

 4. Savin spune:

  Tipul acesta, Stefan Constantin este pur si simplu o puslama, un profitor care stînd pe lîngă cei din jurul lui Chelu s-a scolit si el în acest sens. Are tupeu extraordinar la această dată pentru că deţine el destule informţii cu care îi poate băga la belea pe cei in gasca lui Chelu. De ce oare nu îl reclamă la poliţie, parchet cei ce zic că au fost înselaţi?

 5. D.A. spune:

  Stefan Constantin este blat cu Gabi Constantinescu fapt usor de realizat pentru cei ce cunosc cum stau treburile în gruparea Chelu. Stefan a fost introdus în sistem de Constantinescu Gabi ca şi toate moldovencele băgate pe gît lui Cătălin. În jurul lui Cătălin s-a creat o încrengături de personaje din anturajul lui Gabi, persoane care ascultau şi ascultă fără a crîcni în faţa lui. Acum încep să apară sumele uriaşe de bani blătuite de Constantinescu şi camarila lui. Cum a juns Constantinescu să deţină controlul la Morărit Roman, Galfinband Galaţi, Mobila Rădăuţi dacă nu cu ajutorul lui Stefan? Ştie el cum a blătuit Mecanica Rotes Tîrgoviste şi a ajuns marele boss la Altur Slatina. Vedeţi cum a luat şi acţiunile Altur de la Celule Electrice cu paravan Adrian Andrici şi pot continua mult şi bine. Cine l-a finanţat pe Stefan pentru cumpărările de acţiuni din ultima perioadă? Acum apar banii blătuiţi de care am vorbit. Aşa că aprofundaţi problema cu filiera banilor lui Cătălin la Stefan prin filiera Constantinescu.
  S-a tras în Stefan cu vilele de la Vînători, ţeapă, multe altele, dar cum au ajuns la Cătălin nouă din ele, cum stă Constantinescu în două vile. Cine-i ţeparul?

 6. Silvia spune:

  Stefan este din păcate victimă a unor interese obscure în spatele cărora se află adevăratului lider al grupului Chelu, Constantinescu Gabriel. Din păcate pentru Stefan acesta încă nu realizează că este ,,planificat ca victima colaterală,, toată mascarada din ultimii ani are drept scop abaterea atenţiei de la adevărata problemă: înstrăinarea averii uriaşe către anumite destinaţii.

 7. Stefan Constantin spune:

  Fac ce fac dar stiu ce fac..sa mi faceti ceva mie ca daca ma enervez va mut din Galati daca mai vb asa mult de mine ,treaba mea ce fac si cu cine fac ..fiecare raspunde de faptele lui.
  Sa retineti nimeni nu ma poate învinge si nu multi au puterea sa stea la masa” cu mine!

 8. Om cu caracter spune:

  ACEST sTEFAN cONSTANTIN “sponsorizeaza” multe companii de presa sa distraga atentia de la jafu pe care îl face

 9. Victor spune:

  Saracutul de costi este victima imprejurarilor..
  Sa se faca dreptate

 10. Dumitrache Silviu Bogdan spune:

  Stefan este un geniu, de ce va luati de el?
  Chiar daca mai da cate un buff,este om bun cu lumea care il ajuta.. cand o fi mai rau ne vom ascunde ca “potârnichele”
  Cei care spun ca sponsorizeaza presa este ff invidioasa
  Va pup

 11. Pompiliu spune:

  Din punctul meu de vedere Stefan Constantin este prea destept,cel putin in domeniul afacerilor mintea-i este ceas elvetian, cand spun Stefan Constantin ma gandesc la serialul „Miliarde”. Stefan, Silviu va salut si respect!

  • Dumitrache Silviu spune:

   Va pup domnule Pompiliu respect 😘

  • Andreea spune:

   A fi AS in afaceri, cum spuneti dvs. Ca ar fi acest individ este atunci cand cresti o afacere. Nu cand fur ca un hot totul de la o femeie slaba de inger. Dumnezeu e sus si vede tot raul care l-a facut acest impostor.

   • Dumitrache Silviu Bogdan spune:

    Ce doriti doamna Andreea sa insinuati prin acest comentariu?
    nu doamna Procopenco a venit la domnul Stefan ca sa o salveze ?
    Nu ia bagat nimeni pe gat pe costy” acum viata isi face datoria, daca ea a vrut sa tradeze copii lui Chelu asta a pațit exact invers a luat țeapa, sa stiti ca viata este dreapta!!

    • Procopenco Ala spune:

     Bogdane ai sa vezi si tu si fraieru ala ce o sa pățiți, si cine pe cine a fraierit,
     Sa va pregatiti schimburile(pijamalele) pentru urmatorul episod!
     Daca voi credeti ca eu nu ma ocup de voi va înselati tare, eu nici nu a-si mai dormi in locul vostru nesimtitilor,excrocilor sa stiti ca voi imprastia filmulețele video cu voi doi ce faceati amandoi disperati sexual…surprise..la asta nu va asteptați!!

     • Valentin spune:

      Asteptam cu interes filmarile. O sa fie pe un site de gay banuiesc nu?:))))

 12. Alex spune:

  Vreau sa va fac cunostința de acest țepar ca acum ii vad si lui mutra pe net ca se cam ascunde javraa asta
  acest mincinos si fara nici o remuscare va dau scris ca o sa o patească tare de tot ptr ca ma țepuit si nu numai pe mine ci si pe toti cei care si au platit apartamentele de pe str N.Bălcescu ,am facut contracte de vz cumparare si acu ne a lasat cu buza umflata eu personal si m multi am platit integral apartamentul cu promisiunea ca ne va da la cheia si nici pana acum nu putem intra in posesia lui intre timp m am interesat si ca nici macar terenul de sub bloc nu este a-l lui deci ne vinde niste apartamente in aer practic..
  Una peste alta are si probleme cu autorizatia de construire
  Va rog sa faceti public un articol special pentru aceasta speță
  Lumea e pregatita de razboi, oricum nu va scăpa javra asta acra

 13. Dumitrache Silviu spune:

  Si noi ne uitam la “Miliarde” dar in realitate nu in filme

 14. Valentin spune:

  Ar fi bine de povestit cum a cumparat pe o fabrica din Oradea anumite terenuri fara valoare in vanatori. Pe sute de mii de euro.

 15. Valentin spune:

  Terenuri pe care a construit case pe societatea Mailoo. Au constructii pe ele si nu pot fi folosite niciodata dar totusi au platit in jur de 80 eurp pe m2. Doar la el se poate o asemenea suma in Vanatori. O simpla privire pe olx.ro si vedem ca preturile pentru terenurile libere e doar de 15 euro pe m2.

 16. Constantin Stefan spune:

  Valentine, si care iti este frustrarea?
  Metalica Oradea va planta pe acele terenuri plante Marijuana si isi va scoate banii in maxim 5 ani 😎

 17. Valentin spune:

  Unde planteaza? Pe casele construite?

 18. Constantin Stefan spune:

  In gradina domnule plantam,nu asta am achizitionat acum recent pe meor?
  Trebuie sa ne scoatem amortizarea,o facem mai accelerat

 19. Viorel spune:

  Nu mai e mult și o să vedem și articolul magic. Stefan Constantin debarcat de la Electro Arges.

 20. Andreea spune:

  Sunt curioasă dacă s-au făcut plângeri penale împotriva acestui individ tupeist.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...