http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 981 - 24.05.2024

Conform raportării făcute la finele lunii octombrie 2019 pe SPIT Bucovina SA Suceava, o firmă în care gruparea Chelu deţinea controlul în acţionariatul acestei societăţi, a apărut un nou investitor. Acest investitor este frumoasa moldoveancă de peste Prut, Mihaela Golovatii, aceasta cumpărând 19,55% din acţiunile SPIT Bucovina SA. Achiziţia acestui pachet de acţiuni s-a făcut de la SIF 2 Moldova care s-a hotărât să vândă cele 1.162.275 acţiuni deţinute la SPIT Bucovina SA pentru 1,185 milioane de lei. După multe conflicte derulate pe parcursul a vreo 15 ani cu gruparea Chelu, SIF 2 Moldova a renunţat la una din multele investiţii păguboase făcute pe piaţa de capital în societăţi care îl aveau ca acţionar pe Chelu Cătălin şi gruparea acestuia. Noul acţionar se pare că a fost interesat în achiziţiona acest pachet de acţiuni, nu pentru eventualele beneficii din dividente, ci mai degrabă juisând la avantajele financiare rezultate din eventuala dizolvare a societăţii care are vreo 10 hectare de teren, din care o mare parte într-o zonă strategică din Suceava. Se pare că această tânără simte mirosul banului şi investeşte inteligent în defunctul Imperiu Chelu. Se observă că multe personaje de peste Prut sunt interesate în implicarea în societăţile prea decedatului Chelu, aspect ce este demn de reţinut.
Vom reveni cu detalii interesante despre „asaltul” moldovenilor de peste Prut în firmele grupului Chelu şi ce se ascunde în spatele acestor tranzacţii.

Leo IANCULESCU 6 - decembrie - 2019

28 Responses so far.

 1. Delia spune:

  De unde are piţipoanca asta de doi lei atîtea parale? Cine este în spatele ei şi spală aceste sume uriaşe? A cercetat-o cineva dintre instituţiile abilitate în privinţa spălării banilor? Acum vreun an fetişoara asta îşi expunea funduleţul în poziţii mai mult decît indecente pe Facebook şi acum a devenit mare investitoare pe bursă? Cine o fi fraierul ce o sponzorizează cu asemenea sume.

 2. Ameli spune:

  Delia eşti o invidioasă. Această tipă este super, are o soră geamănă la fel de super şi are un soţ de milioane la propriu şi la figurat.

 3. Sergiu spune:

  Această tinerică şi frumuşică moldoveancă este căsătorită cu mafiotul de Gabriel Constantinescu cel care l-a furat de sume fabuloase pe Chelu Cătălin şi acum prin tot felul de manevre încearcă să ascundă urma banilor furaţi.

 4. Silvia spune:

  Sumele uriaşe derulate de această fătucă sunt banii furaţi de la Cătălin de mafiotul de bărbatsu, acest malefic şi josnic individ, Gabi Constantinescu. Vine vremea să plătească şi el pentru toate mîrşăviile, inclusiv pentru arestarea lui Cătălin.

 5. Claudia spune:

  Acest Constantinescu Gabriel de care se vorbeste că o finanţează pe modoveanca Golovatii nu este cel care datora la Fisc un milion de euro? Păi cum vine treaba? Are bani de dat la Fisc dar în schimb finanţează o persoană pentru achiziţii de societăţi? Ce face Fiscul cu astfel de mafioţi, cîrdăşie?

 6. T.B. spune:

  Revin la afirmaţia că acest Constantinescu Gabriel îţi foloseşte nevasta ca paravan pentru sumele fabuloase furate de la Cătălin Chelu împreună cu fraţii săi George şi Marius.

 7. Ivanov C. spune:

  Cum să nu aibă fata bani dacă bărbatsu, Gabi Constantinescu a cărat tiruri de mobilă de la Alprom Pitesti în Moldova pe care au luat o groază de bani. Vedeţi cîrdăsia cu Stan Maricel şi firma ICS MONDIMOB din Chişinău, oras Codru a acestuia şi veţi vedea proporţiile jafului. Vă trimit un material cu toată escrocheria cu mobilă furată de la Alprom Piteşti, ce sume mari sunt în joc şi cum s-au făcut facturări fictive către răposatul Cătălin, care minune mare a semnat actele la vreo 2 ani de la deces şi a rămas dator cu plata. Interesant nu?

 8. Silion spune:

  Urmăresc de ceva anişori activitatea acestui super mafiot Constantinescu Gabriel şi ceva nu se leagă: cum de scapă mereu şi nu ajunge acolo unde îi este locul şi anume după gratii şi cu confiscarea tuturor sumelor obţinute prin fraudă. În cazul cu acest SPIT Suceava s-a vehiculat în presă despre escrocheria cu achiziţia unor acţiuni de la GALGROS SA Galaţi cu o sumă fabuloasă, fapt ce a creat un prejudiciu uriaş de peste un milion lei, artizanii acestei escrocherii fiind Constantinescu Gabriel, Mihalcea Petru şi Stan Maricel Ionel, acesta din urmă pe postura de executant. La această societate au avut loc tranzacţii comerciale şi tranzacţii bursiere care trebuiau să ajungă neaparat pe masa procurorilor. Cei de la SIF Moldova şi SIF Oltenia au fost şi sunt în cîrdăşie cu mafioţii lui Chelu. Spit Bucovina este un subiect ,,tare”, peste care se trece prea uşor, poate aprofundezi domnule Leo. DIICOT Bucureşti mai există? Unde sunt dosarele pe care le vîntura marele poliţist Fătuloiu? Banii vorbesc din nou, mai ales cînd este vorba de sute multe de milioane de euro.

  • vasile spune:

   Bai Silicon dar de unde mtii matii cunosti tu asa multe care ti e treaba bai saraciilor stati pe tușa si oricum in viața voastra nu veti intra in teren exemplu
   Voi va bagati banane in funduleț gay lor
   Chiar nu aveti alta trb??
   Chelu cand traia nici la oua nu îi ajungeati si va laudati ca vorbea cu voi ca va lasat avere, etc ca va lasat cu pimba de moarte ca nu stiu ce mari saracii mai sunteti..
   Sunt f multe personaje ca balac , iancu, alecu(nasu pwlllly), costy, stoicescu care a venit cu texte de dragoste la alușca lafel un lingau limbist ba la toti astia sa va trag swwws

   • Silion spune:

    Nea Vasile, las-o mai moale cu comentariile, lasă şpriţul şi pune mâna pe abecedar. Ar fi mai bine pentru toţi.

    • Vasile spune:

     Lasa ca te prind eu “silicon” pe neve, o sa înveti multe..nu stii de ce ti se va întampla unele lucruri _|_

 9. A.C. spune:

  Ianculescule esti în urmă cu informaţiile, mîine este AGA la SPIT Suceava, convocată la cererea Bidelcram SA din Brăila. Cum a ajuns administrator acolo Iscu Ion nu stiu, asta fiind societatea lui Domnica Dandes. Se doreste iar schimbarea C.A. si revocarea lui Buturcă din director general de la SPIT. Pute tare situaţia la Suceava.

  • A.C. spune:

   Ianculescule, iată că revin şi te ţin la curent cu noutăţile. La SPIT, dacă nu ştii, pot să-ţi spun că a avut loc AGA în 24 decembrie, adică chiar în ajunul Crăciunului. Buţurcă şi Mihalcea, numiţi în aprilie 2019 în cadrul AGA se aprobare bilanţ, au fost daţi afară şi în locul lor a venit o nouă trupă de la Galaţi: Paraschiv Veronica, Constantinescu George şi Catană Alin Cornel. Auditor a fost numit un alt gălăţean, Panaite Sorin. Vezi mai multe pe site-ul SPIT SA. A ieşit scandal, presa locală a fost chemată la această mascaradă.

 10. Valeriu spune:

  Azi 23 decembrie trebuia să se ţină sedinţa cu actionarii pentru al da jos pe directorul Buturcă, am venit vreo 20 de actionari dar nu s-a tinut urmind se zice ca se tine pe 24 decembrie adica in ajunul Craciunului. Ce oameni sunt astia ce fac sedinte in ajun? Buturca a zis ca nu el a convocat sedinta ci mosulica care spune ca a cumparat 23 la suta din actiuni si vrea sa puna altii la conducere. Ne-a zis directorul ca sunt propusi ca sefi una Paraschiva, unu Constantinescu George şi un pustiulica ca director care se vintura azi pe hol. Directorul a zis ca nu stie cine sunt astia dar nu prea credem. Oricum sunt toti acestia mîna în mîna. Astia vor sa vînda repedea tot si sa ne lase pe cei vreo 3 mii de actionari cu buza umflată. Cui sa ne adresam pentru bagabonteala asta.

  • Dicu spune:

   Domnule Valeriu pentru ştiinţa domniei voastre vă spun cine sunt personajele la care faceţi referire şi vor să devină şefi sunt: Paraschiv Veronica este una din aşa zisele neveste ale lui Chelu, ce i-a făcut trei copii, din care doi sunt botezaţi de acţionara Golovatii Mihaela, nimeni alta decît nevasta lui Gabriel Constantinescu. Constantinescu George este unul din fraţii lui Gabriel Constantinescu iar puştiulică la care faceţi referire este Cătană Alin Cornel, individ numai bun să semneze orice şi gata şi cu acest SPIT. Cum s-ar spune familia Constantinescu este pe cai mari. Toţi sunt unul şi unul, din acelaşi aluat, evazionişti şi escroci de meserie. Se tulbură apele la această societate. Ghinionul acţionarilor cu certificate a fost că societatea are o groază de teren numai bine situat pentru a fi prăduit cu parale bune. Persoana în vîrstă ce spune că a cumpărat alea 23 de procente nu îl cunosc, dar aflu şi revin.

   • Alexe spune:

    Nea Dicu nu mai reveni că îţi zic eu cine este acest Iscu Ion. Este un tip din Galaţi ce anul acesta a făcut 75 de anisori. Nu îl bagatelizaţi pe acest individ că tipul a fost tare la viaţa lui, fiind ,,tovarăş,, într-o sumedenie de SRL-uri cu Chelu Cătălin, cu Gabriel Constantinescu, Constantinescu George, Constantinescu Marius, Stan Maricel, Munteanu Cătălin şi mulţi alţii din clica lui Chelu. Atîtea potlogării a făcut de te doare capul, dar e băgat la înaintare că avînd anii pe care îi are scapă lejer de pîrnaie şi banii nu prea mai sînt la vedere. Ce a făcut acesta se spune că ar fi spălare de bani la greu pentru Chelu şi Constantinescu.

 11. Sile spune:

  Numai coţcării au făcut aceşti indivizi din gaşca lui Chelu de cînd au intrat în SPIT. Ce nu ştiu mulţi este faptul că s-a făcut o gaură de 1 milion de lei numai din escrocheriile cu vînzările şi cumpărările de acţiuni la diverse societăţi. O astfel de tranzacţie s-a făcut prin cumpărarea unor acţiuni de la o firmă din Galaţi, Galgros SRL cu un preţ fabulos faţă de valoarea lor de piaţă, asta fiind realizată de unul din oamenii din conducere, om dea lui Chelu, Stam Maricel. Asta a tras tunul şi a plecat lăsînd gaura respectivă. Acest Cătană Cornel ce se vrea a fi mare director general are se pare rolul de a acoperi frauda acestui Stan Maricel. Acetia doi am înţeles că sunt parteneri în vreo 7-8 srl-uri care se ocupă namai de ţepe. Alt aspect pe care vreau să îl arăt este că din banii nostrii Galgrosul a cumpărat acţiunile cu care acest Iscu vine şi vrea să fie şef. Aici e cazul să intre poliţia pe fir.

 12. Stanculescu spune:

  Cățeii astia împuțiti care comenteaza despre unii altii,care nu au ce cauta aici ci pe holurile dna ului sa se pregateasca vine 2020 cu o p… mare ptr voi
  Daca sunteti asa cu chef de vorba haideti sa ne vedem si sa clarificam totul si nu mai stati ca șobolanii invidiosi sa scrieti ce va roade invidia dar sa nu va uitați avocatii platiți de la (elgs)fara ei sunteti muște fara cap
  Si nu va mai feriti prin oras sa dati nas in nas gaini împuțite

 13. Bica spune:

  Sunteţi într-o mare eroare în privinţa ,,mirosului şi inteligenţa investiţională a acestei tinere doamne de peste Prut. Aceasta Golovatii este soţia lui Gabriel Constantinescu care se pare că uşor, uşor acaparează o mare parte din averea lui Cătălin Chelu, totul realizat în mod diabolic, dar fapt premeditat de acesta încă din perioada cînd Cătălin trăia. Referitor la acest SPIT Bucovina, ar fi bine să ştiţi că Constantinescu Gabriel a fost numit la conducerea societăţii încă din anul 2004. Începînd cu intrarea lor în staful SPIT aceştia au început schema aplicată în toate societăţile comerciale în care s-au implicat. Gabriel Constantinescu a început jaful cu firma sa SC GRUP-TOOLS SRL din Covasna, iar fratesu, Marius cu firma lui Comexp SRL, Galaţi, aceştia dînd un tun de cîteva miliarde. Cu majorările de capital din 2007, Chelu a reuşit ce fusese învăţat: spălare bani, multiplicarea frauduloasă a banilor respectivi, devalizarea de lichidităţi a firmelor implicate în tranzacţiile financiare. Vă trimit schema jafului de la SPIT însoţită de acte beton cum se zice. Sunt curioasă dacă veţi face publice informaţiile pe care vi le trimit.

 14. Tonel spune:

  Coane Leo dacă îţi trimit un material cu marea coţcăreală de la SPIT o scrii?
  Ce a făcut la început prin 2003-2005 băieţaşul de Constantinescu cu fratesu cu srl-urile lor sînt mici copilării. Marea coţcărie a fost cea cu majorarea de capital din 2006 şi 2007 cînd au intrat vreo 1,5milioane de euro, toate băgate în bagabonţeala cu tranzacţii bursiere. Unde sunt paralele? Bine mersi la firmele lui Chelu şi la băieţii lui. Majorarea de capital le-a mărit deţinerile şi le-a diminuat deţinerile amărăştenilor cu certificate. A scos Chelu din vînzarea la preţuri babane a acţiunilor aduse ca aport o groază de bani cu trebuşoara asta. A procedat la fel şi în sens invers şi cu SPIT-ul, adică a cumpărat acţiuni la Galgros la pret de super lux, acum realizînd o pierdere de 1 milion lei. Dacă vrei să-ţi baţi capul să înţelegi îţi trimit situaţia exactă cu majorările in numerar şi cum s-au dus banii. Vezi mînăriile făcute cu UNIVERS VÎLCEA, cum l-a finanţat şi SIF Moldova indirect prin participarea la majorare, vezi cîţi bani au dat ăştia pe acţiuni şi cît au luat înainte de spartul tîrgului. Terenul frate este totul la SPIT, restul, franjuri. Vreo 90.000mp dacă înmulţeşti cu 110euro fac cel puţin 10milioane euro? Sif Moldova vezi cîte parale a adus aport în numerar şi cît a luat la urmă pe toate acţiunile, pierdere. Dacă rămînea pînă la spartul tîrgului cum ieşea? Eu cred că se alegea cu vreun milion de euro cel puţin.
  Cine a profitat de tranzacţia care scrii? Complicate sunt căile Domnului. Îţi trimit materialul promis în seara asta poate îţi sare somnul. Buturcă a fost mereu blat cu ei, deşi stiu că tu îl apreciezi. Te înşeli! Baftă

 15. Plm spune:

  Ok ,110 înmultit cu 90.000 = 10 pwuylioane de mărci…si ce? Chiar asa va macina invidia si saracia,frustrare etc .. majorare de capital da ca a fost sau nu ce va freaca ma asa ce nu a to facut si voi lafel ma “întârziatilor mental” chiar nu vad nici un senzational sunteti penibili
  Cumparati cate o actiune sa faceti contestatii pe la toate firmele in țara ca sa santajati chiar voi nu credeti ca o sa vi se pregateasca un flagrant frumos?😎😎🤔
  Mamiferelor chiar va asteapta ceva frumos!
  Eu zic ca m mult rau va faceti inima rea stiind ce averi au unii,parerea mea este ca sa stati linistiti si sa va vedeti de borsu vostru de animaluțe acasa ca, copii nu prea a ti fost in stare sa va cresteti..vi i a crescut altii
  Deci concluzia este ca: invidia reduce cu 45% șansele de viață.. asa ca traiti vă ultimele episoade din viața care va mai ramas in pace”

  • kinu spune:

   Nu am nici un amestec in acest subiect desi cunosc f.f.bine personaje cheie din acest mic basm, dar voi sunteti produsul unui sistem bolnav ce trebuie daramat din temelii . Voi nu aveti leac, pentru voi nu exista decat impreunarea dintre capatana si glontul de pe teava . V-as executa cu zambetul pe buze impreuna cu cei din militia si procuratura care va face voia !

 16. Alex V.- acţionar SPIT din Suceava spune:

  Am reuşit să intru în posesia unei copii a P.v. de la sedinţa de la SPIT din 24 decembrie cerută de un coleg de la conducere. Am aflat că pînă la urmă cei de la Galaţi şi-au numit pe cei care au dorit, fiind numit ca director tînărul Catană Alin, acesta fiind la sedinţă prezent, şi au mai fost două numiri, George Constantinescu şi Paraschiv Veronica. S.a schimbat şi cenzorul fiind pus pe post unul tot din Galati, Sorin Panaitescu. Nu stim cine sunt si ce hram poartă da nu cred că va fi bine. Gălăţenii astia au făcut numai belele ai n-am primit niciun leu decînd sînt acţionar si nici nu cumpără nimeni cuponul.
  A mai rămas 9 hectare de teren şi vin şacalii de la Galaţi să-l ia şi pe asta şi peste 3000 cuponeri ramîn cu buzele umflate.

 17. Delia spune:

  Am o întrebare, fără a considera că doresc să intru în polemică, aşa cum văd că au considerat anumiţi cititori să o facă: la rubrica Popular apar pe primele 2 poziţii două articole de mare audienţă. Personajul de care se vorbeşte în articolul Şi aici sunt banii dumneavoastră! 44 inşi datorează statului 197.503.756lei, acel domn Constantinescu Gabriel, descris ca omul de casă al lui Chelu, ce ar datora suma fabuloasă de aproape 1 milion de euro, este întra-devăr soţul acestei tinere şi contraversate Golovatii Mihaela? După vîrstă şi nume nu pare. Dacă domnişoara are bani, bravo ei! Nu este menirea noastră să apreciem cum i-a obţinut şi de la cine. Scurt şi fără comentarii!

  • Silviu spune:

   Doamnă Delia, apreciez delicatea de care daţi dovadă privind comentariile referitor la această tânără. Dar nu trebuie să uitaţi un lucru: în spatele unor aparenţe se pot ascunde multe lucruri murdare. Am mai scris despre ce se ascunde în spatele acestei tinerele. O uriaşă maşinărie de spălat bani, bani murdari proveniţi din fraudele comise de o grupare constituită de Chelu Cătălin. Ce face această domnişorică se cheamă asocierea în vederea săvîrşirii infracţiunii de spălare bani. Pentru această infracţiune sunt instituţii abilitate. Dacă nu s-ar cerceta astfel de persoane ar putea să ajungem în situaţia ca sume din lumea drogurilor, prostituţiei, fraude financiare să fie spălate prin aceste persoane, inocente la prima vedere.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Astăzi, despre un d

Acest film este făcut de mine în data de 29 ...

Galaţiul meu!

[video width="640" height="360" mp4="https://impact-est.ro/wp-content/uploads/Danut-Lungu-Galatiul-meu.mp4"][/video]

A murit Bernard Pivo

Mai jos, un text despre bătrânețe... "Bătrânețe Aș fi putut spune: Îmbătrânirea ...