http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 988 - 20.07.2024

Nu-ți imaginezi ce se întâmplă în China, în Asia. Centrul financiar al lumii, dar și cel de inteligență, se transferă în Asia ireversibil?

Până acum, peste 90% din marile invenții ale lumii au aparținut occidentalilor, fiind primii in cursa descoperirilor, a inovațiilor, dar acest lucru tocmai se schimbă sub ochii noștri. Nu îmi spune de Silicon Valley, când doar în Shenzen este un Hi-Tech Park cu 600.000 de programatori unde, în medie, un apartament costa 1.6 milioane dolari și salariul mediu este de 8.000 $.

În China, in iunie e bacalaureatul chinezesc. Două zile, 3 examene pe zi, fiecare a câte 2.5 ore. Întreaga țară s-a oprit ca să nu deranjeze examenul. Construcțiile s-au oprit și, pentru orice zgomot, amenda este de 2000 $.

Concurența și dorința de a reuși a copiilor chinezi este la un nivel la care un copil european ar claca psihic.

Este imaginea unei țări care, într-adevăr, pune educația pe primul loc. Sunt facultăți chinezești cu 2000 candidați pe un loc si nivelul de inteligență este incredibil de ridicat.

Vom pierde orice concurs în viitor, exact din cauza felului în care am ajuns să ne educăm copiii.
Și mai e un factor. Sunt fanatici ai muncii. Știu că este greu de imaginat, dar angajații chinezi sunt gata să lucreze și gratis dacă e nevoie și li se da un obiectiv.

Angajații Huawei au anunțat că sunt dispuși să lucreze gratis doua luni pentru a ajuta compania să depășească impasul actual.

Noi am face asta? De aceea, stăm să pierdem competiția. Educația și fanatismul asiticilor sunt greu de înțeles pentru occidentalul de rând spălat pe creier de globalizare, flower power, transgenderisme și curcubee.

În fata acestui colos, singura noastră șansă este să ne unim cu toții, Europa-SUA și să punem, la fel, educația pe primul loc.
În următorii ani avem one-shot să construim întreaga societate occidentală în jurul educației, să punem invențiile și inovațiile în centrul preocupărilor noastre. Dacă nu ne revenim, atunci trebuie să ne învățăm copiii limbi asiatice și să ne rugăm la Dumnezeu să nu ajungem vreodată, în timpul vieții ăsteia, la un conflict Occident – China, că ne vor sări ochii din cap cu toate fițele noastre occidentale și toate flic-flacurile culturale. La Shenzen se plateste 2.000 $/lună chirie pentru un apartament. E nebunie. Toate marile corporații globale au birouri acolo. Nu ai, nu exiști la nivel global.

Istoria se întoarce?…

După secole de colonialism, Asia va prelua controlul lumii: China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Singapore, Malaezia, India etc.

Și de ce asta?… Fiindcă în timp ce Occidentul este precupat de distrugerea rădăcinilor, care i-au adus măreția cultural-științifică și spirituală, este preocupat de probleme stringente precum transgenderismul, familia homosexuală, schimbarea sexului, predarea sexului oral și anal de la clasele primare, asiaticii sunt preocupați de muncă și de păstrarea moralei sociale istorice. De conservarea tradițiilor.
Ei muncesc, n-au timp a se ocupa pentru a descoperi noi genuri fluide.

Când Asia a fost zguduită de crahul financiar din 1997, coreenii (din Sud) au dat buzna la bănci să-și depună aurul (bijuteriile), pentru a reface tezaurul Bancii Centrale și a salva economia. Niciodată nu se va întâmpla asta în Occidentul corupt.

Concluzia?…

Singura salvare a Occidentului va fi reîntoarcerea la valorile creștine, abandonate, renegate și EDUCAȚIE temeinică.
Lucru imposibil în situația de față, suntem preocupați cu distrugerea propriei identități, fără șanse de supraviețuire pe termen mediu și lung…

Sursa: Internet 21 - martie - 2024

One Response so far.

  1. mezo.ro spune:

    Este incontestabil faptul ca Asia devine din ce in ce mai puternica si mai influenta la nivel mondial, atat in privinta aspectului financiar, cat si a celui de inteligenta. Este impresionant sa constatam ca peste 90% din marile inventii ale lumii au apartinut occidentalilor, insa situatia se schimba extrem de rapid si este greu de ignorat. De exemplu, in China exista un Hi-Tech Park cu 600.000 de programatori, iar salariul mediu este de 8.000 de dolari, iar aceasta este doar o mica parte din enorma piata a asiaticilor.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Din 22 iulie 2024 de

Începând cu ziua de luni, 22 iulie 2024, demarează o ...

Pensionarii români,

  O noutate apărută în legislaţia vizând acordarea pensiilor este aceea ...

Am acţionat în ins

De ce? Pentru că mi se încalcă drepturile de cetățean ...

Ultimul mare cărtur

Zi de mare tristețe pentru cultura română. Ultimul mare cărturar român, ...

A câștigat Spania!

A câștigat pentru că a venit la acest campionat european ...