logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

 „Nevăzut-Necunoscut”, îşi mai aduce cineva aminte de fostul Prefect al Judeţului, Paul Florea? Nimeni. Am întrebat în stânga şi în dreapta, să vedem dacă l-a văzut cineva, dacă ştie cineva, ce şi cum? Am apelat la „surse”, iar răspunsurile primite au fost vagi, evazive şi în ceaţă densă.

Acum, noi ştim că omul ajuns prefect, ca exponent de bază a pe-de-liştilor şi în special al lui Necula, era dus cu pluta şi nu făcuse două beţe cruce la viaţa lui, dar, totuşi, de la o aşa demnitate nu cazi mai apoi în neant, nu rămâi muritor de foame, un neica nimeni. Ori, se pare, că lucrurile chiar aşa stau şi că de fapt de aiurea şi fără să facă nimic semnificativ la viaţa lui, s-a întors de unde a plecat sau de unde a fost luat.

Şi când ne aducem aminte ce aroganţă şi greaţă de şef suprem avea, când spunea el „ciocu’ mic, acum noi suntem la putere”, când a vrut el într-o acţiune de intimidare să arate celor de la Mittal sau Damen ce muşchi are, având pretenţii de subordonare sau când bolnav de paranoia, îşi imagina cum o să vină el cu consoarta în trăsură, alături de cei din gaşca pe-de-listă, la Continental, la balul Uniunii, în văzul lumii ce trebuia să-l asemuiască pe el cu Al.I.Cuza. Dar de bardacul pentru cordeli şi cantina populară (a şefilor) amplasate în sediul Prefecturii, ce să mai spunem.

Dar, cea mai mare dovadă de demenţă a individului, dublat în permanenţă ca o umbră de butoiul umplut cu rahat, consilierul personal Ciprian Dediu, am aflat-o doar cu puţin timp în urmă. Trăsnaia ne-a pus aşa de serios pe gânduri, încât a trebuit să o verificăm din mai multe surse, două dintre acestea, una din Prefectură şi alta din mediul de afaceri, sunt extrem de credibile.

Cică, Prefectul care era i-a abordat direct solicitându-le în mod imperativ să facă pe draku’ în patru, să se facă luntre şi punte în a procura un laser puternic. Omul avea nevoie de laser, iarnă fiind, cu Dunărea îngheţată, sloiuri uriaşe, circulaţie fluvială zero, în lipsa spărgătoarelor de gheaţă, pentru a tăia gheaţa şi a debloca Dunărea.

Haideţi că e tare, nu? Dus cu capul? Puţin spus.

Iată, băi, Răzmeriţă şi alde Ciumacenco de ce, printre altele, pe-de-„leul”? a luat-o în bot de nu vă mai reveniţi din pumni. Pe-de-leul gălăţean a avut, din păcate, o întreagă şleahtă ce putea fi categorisită ca făcând parte dintr-o menajerie sau chiar ospiciu. 

JAP 26 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...