logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Nu l-am cunoscut foarte bine pe Viorel David. El a fost directorul care a iniţiat afacerea DSU România, care transforma zgura din Halda de Zgură în lidonit. Nu i-am cunoscut familia şi nici vila de pe strada Democraţiei. Îl mai vedeam uneori că-şi inspectează terenul din Cuza, de vizavi de Casa-muzeu cu acelaşi nume.
Am avut, însă, plăcerea unică de a-i fi oaste pe superbul yacht Azzare, cu dublă comandă, cu dormitor matrimonial şi cameră pentru copii, bar şi bucătărie, living…
Nu l-am văzut, cred, în ultimii doi ani. Parcă ne-am auzit odată la telefon, anul trecut… Era iritat şi irascibil, supărat pe tot şi pe toate parcă. Inclusiv pe ziarişti. Marţi, 25 iulie 2017, am aflat că Viorel David a murit acum câteva săptămâni. Voi investiga de ce s-a ales praful şi pulberea din tot ce a clădit şi acumulat el. Cămătarii l-au terminat până dincolo de moarte. Aflu că ABSOLUT TOTUL i-a fost luat. Şi că nişte prieteni au pus mână de la mână şi i-au cumpărat sicriu şi cele necesare unei înmormântări de om sărăcit de lăcomia desfrânată a unora care nu s-au mulţumit doar cu vila, terenurile, yachtul, ci i-au înmormântat şi viaţa.
Dumnezeu să te ierte, Viorel David, să te pomenească şi să te mântuiască!
P.S. Îi rog pe toţi cei care l-au cunoscut, inclusiv în ultimii ani, să mă contacteze pentru a afla ce, de ce şi cine l-au ucis pe Viorel David.
Măcar în numele urmaşilor săi să ştim adevărul.

(G.C.) 28 - iulie - 2017

5 Responses so far.

 1. Emilia Ionescu spune:

  Cred ca va pot furniza o informatie.

  • Muscalu Nicolae spune:

   Dumnezeu să-l ierte. îl ştiam destul de bine. am fost la el la vila de cateva ori şi la apartment inainte sa se mute la casa. îmi pare rau, nu merita soarta asta. Un om deosebit.

 2. Ironim spune:

  Dumnezeu să-l ierte.
  Viorel a fost prietenul meu și bun coleg de serviciu la Romcontrol. Pot să vă spun că nu cămătari lau terminat. Firma din Germania care a investit, a descoperit că făcea contabilitate dublă. Toți angajații lui figurau pe statele de plată, în Germania, cu salarii de 800 de euro. Iar în România salariații primeau 150 sau 200 de euro. După proces a trebuit să returneze diferența. Ce a investit în frumoasa Secretară nu sa mai recuperat.

 3. Ironim spune:

  Revin. Mă simt vinovat de ce sa întâmplat cu Viorel. În 2010 am fost în Galați și am vrut să-l pun în temă, dar era plecat cu secretara. Și cum toate cunoștințele mele au fost ruinate tot așa și Viorel. După câteva zile lam zis prin telefon (mesaj)degeaba, procedurile și controalele erau la el. Regret mult că nu am putut să-l anunț.

 4. Dan spune:

  L-am cunoscut bine pe nea Vio.M-a ajutat si l-am ajutat. Mi-ar placea sa aflu tot adevarul. O parte e cunoscut.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...