logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Având în vedere faptul că zăpada, ca şi legea pensiilor, de altfel promisă insistent atât de meteorologi cât şi de dragonul de Teleorman, în cor cu slugoii şi acoliţii care-l divinizează şi-l aplaudă şi când se duce la WC, nu şi-au făcut apariţia la comandă, că doar-doar ar mai fi acoperit câte ceva din mizeria PSD-istă, pe ici, pe colo, prin punctele esenţiale, asta e, au fost surprinşi, cum le place lor să spună, cu chiloţii în vine. Concret: camarila pesedisto-aldistă, adică parşiva coaliţie aflată la guvernare, nu mai are majoritate în parlament. Prin urmare au deschis sezonul la bouri flămânzi, prin cumpărare la bucată, sau, de ce nu, dacă se poate, angro.
Probabil, nu întâmplător, un „intelectual” PSD-ist, parlamentar bineînţeles, pentru a fi cât mai convingător, a folosit butada „Doar boii sunt consecvenţi”, „acuzându-l” pe marele istoric şi savant Nicolae Iorga că ar fi rostit aşa ceva.
Păi, dac-ar fi depăşit-o la cultură pe madam prim-ministra n-ar fi dat bine deloc, nu-i aşa?
Aşa stând lucrurile, legea bugetului la nivel naţional pe anul 2019 nu s-a putut vota din două motive: 1. n-au avut majoritate şi 2. nu sunt lovele. Păi dacă monstruoasa coaliţie a dat în stânga şi mai puţin în dreapta fără cap, punguţa s-a golit. Şi-apoi, atâta timp, cât asta nu-l ajută pe baronul de Teleorman să-şi scape bucile de puşcărie, chiar nu mai contează.
Fostul ministru Negrescu, demisionar din guvernul Dăncilă, face ce ştie mai bine un PSD-ist care se respectă: minte, exagerează, tromboneşte.
Afirmă domnia sa: „Guvernul este foarte pregătit să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, fiind pus la punct din toate punctele de vedere”!
Asta în cazul în care românilor li s-ar fi pus ochelari de cai. Că de boi, slavă domnului…
A, staţi aşa! Madam Ţurcanu Raluca, hopa, se dă şi ea „în circ”. Este vorba de moţiunea de cenzură, care ar fi trebuit depusă, după unele păreri, în urmă cu cel puţin două luni, şi care ar putea să vadă luminile parlamentului de la artificiile de revelion; ei bine, moţiunea a fost în sfârşit depusă. Dar aţi auzit de expresia aia de pe timpuri, „Munca în zadar”? Această, chipurile, moţiune, este moartă încă din starea embrionară.
Faptul că vrem să scăpăm prin orice mijloace de clasa politică perimată, prăfuită, mucegăită, mafiotă, incultă, agramată, de rea credinţă, etc. este limpede. Întrebarea care ne ciocăneşte tâmplele, coatele, genunchii şi toate organele vitale, este: bine, dar cu cine îi înlocuim?
Toate încercările de până acum s-au dovedit a fi nişte zerouri cam cât cercurile de la drapelul olimpic. Aceiaşi indivizi ticăloşi, mincinoşi, arivişti, puşi masiv pe căpătuială.
Şi dacă te gândeşti că de fapt românii chiar nu duc lipsă de oameni cinstiţi, corecţi, dar mai ales, deştepţi… De ce nu ies în faţă? Le este frică, sau poate scârbă de cloaca mizerabilă care domină puterea în România?!
Haideţi fraţilor! Românii au nevoie de dumneavoastră. De sânge proaspăt şi curat. Nicolae Iorga a intuit că va fi asasinat. Şi totuşi n-a stat pe gânduri.

DIP - DIP 21 - decembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF