logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Joi, pe la orele 14.30 – 15,00 se încălzise bine afară. Era data de 4 aprilie. În curtea benzinăriei MOL din Coşbuc, de vizavi de Cimitirul „Ghiţă Vasiliu”, un important personaj din Galaţi, cu anvergură naţională chiar, îşi ştergea limuzina de apă. Omul era năduşit şi congestionat de muncă şi cum era îmbrăcat office, ştergea maşina mai mult cu cravata, cu cămaşa – care-i ieşise din pantaloni – decât cu laveta! De nervi, nu şi-a dat seama că-i vine mai uşor la năduşeală dacă-şi scoate cravata.
Ce se întâmplase? Personajul de TOP în lumea afacerilor a fost să-şi alimenteze mica fiară şi a vrut să o toaleteze băgând-o în spălătoria automată din curtea firmei maghiare MOL. Dar programul minunii s-a defectat dinaninte de detergent şi clătire, aşa că omul a ieşit cu ea doar udă. Dar ce nu ştia el îi spunem noi! Băi, nene, păi această minune a tehnicii, cum e şi spălătoria automată de la MOL Galaţi, este o SH adusă de la Miercurea Ciuc, căci acolo au cumpărat ungurii una nouă.
Asta pentru că în Miercurea Ciuc este sediul central al multinaţionalei MOL România. Aşa că le-au băgat fraierilor din Galaţi vechitura care necesită două intervenţii pe săptămână pentru a mai funcţiona câteva ore.
Iar firma de mentenanţă are sediul la Bucureşti, încât ăia s-au săturat să facă naveta. Şi şi-au zis că mai bine s-ar muta cu firma de întreţinere şi reparaţii aici!
Asta e în benzinării, proprietarii fiind atâta de nesătui încât îi pun pe aceeaşi salariaţi de la casă, de la pompă, de la încălzit sandviciuri şi alte ciorbe, să o facă, în curând, şi pe frizerii!

(GECO) 12 - aprilie - 2019

2 Responses so far.

  1. Basil spune:

    Ghita Vasiliu are de curand un vecin incapatzanat Nicolaie Dumitru.Daca ar
    fi stiut Vasiliu Cine VA veni alaturi din Hirsova alegea o Alta locatie.Urmeaza Durby si presimt o surpare de teren .

  2. Basil spune:

    Pentru ca veni vorba de cimitirul ETERNITATEA rog vizitatorii sa adimire monumentul SPAGII DIN ALIMENTATIA PUBLICA LOCALA.Se afla situat pe aleea principala pe partea stanga in apropierea capelei ,Este plin de marmora alba si ingerasi din acelasi material .Aici s-a strecurat directorul fabricii de bere peste socrii ,La realizarea edificiului monumental au colaborat urmatorii carciumari :PETCU [Pescaru] ONEA [Hanu Conachi]CANEPA [Brates]ZARNESCU {Prescura de AUR ]MARIANIDIS[Garboavele]etc.Dupa intarea cumnatului Nicoara[ sef catedra ] mai adaugam si o lista cu ceva studenti .

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...