logoImpact EST nr. 900 - 29.01.2022

Da, doamnelor şi domnilor, Ingrid Krampultz, care a absolvit o facultate din domeniul protecţiei mediului, şi care chiar de asta răspundea în cadrul Poliţiei Locale Galaţi, a fost avansată cu forţa în funcţia de director adjunct al instituţiei. Pensionarul Petrică Hahui, directorul instituţiei, a încântat-o pe tânăra Ingrid să accepte funcţia, deocamdată fără salariul cuvenit, ci doar aşa…voluntaro – onorific, să dea bine măcar la C.V., dacă la cont nu.
Funcţia a fost vacantată prin numirea fostului director adjunct, Ştefan Mărculescu, pe postul de şef al trupelor speciale, antitero, cunoscute ca „mascaţii”.
Logica managerială a directorului Hahui este una de lemn, de rumeguş, de fier forjat, căci Mărculescu are undeva cam la 65 de ani. Ce alergare cu mascaţii să mai facă pensionarul Mărculescu?
Şi cum să pui director adjunct în locul acestuia, un tip hârşit, o tânără neexperimentată ca Ingrid Krampultz, şi nici să nu o plăteşti pentru funcţie, ci doar tot ca şef de secţie.
Dar corpul de control al Primarului, în subordinea căreia se află Poliţia Locală, va avea de lucru aici, în această foşgăială şi fuşereală pe bani publici. Asta dacă vrea Ionuţ-Florin Pucheanu. Sau poate este interesată Mirela Mărculescu, directorul Camerei de Conturi Galaţi, să afle cum se fac contractele de achiziţii de bunuri şi servicii, sub comanda pensionarului revenit în sistem, Petrică Hahui.
Căci mecanicii din serviceurile reunite s-au inflamat şi ne bombardează cu ştiri despre cum şi unde asigură Hahui repararea parcului auto de peste 30 de maşini şi unde le asigură ITP, şi prin ce hârtoape de ocolire ale lipsei rovignetei ajung ele la Braniştea pentru ITP, şi cine le şofează de la un service situat la ieşirea din Galaţi spre extravilanul municipiului.
Ţineţi-vă bine de nas, că pute rău la Poliţia Locală a lui Hahui, nu a Galaţiului care o îmbracă şi o hrăneşte.

Gelu CIORICI 1 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Studiu Deloitte: au

București, 28 ianuarie 2022 – Piața dispozitivelor medicale portabile inteligente, ...

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...