logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Primăria municipiului Galaţi informează că nu se pot primi deocamdată cereri de atribuire a locurilor în parcările rezidenţiale, întrucât regulamentul de atribuire nu a fost încă aprobat de Consiliul Local.
Proiectul privind aprobarea regulamentului de atribuire a locurilor în parcările de reşedinţă a fost postat pe site-ul instituţiei, iar până pe 25 aprilie 2021 persoanele interesate au avut posibilitatea de a transmite propuneri şi sugestii. Proiectul se află în continuare, conform procedurilor legale, în consultare publică până la sfârşitul lunii mai, fiind disponibil la adresa
https://www.primariagalati.ro/portal/galati/portal.nsf/4D685F9474B1D502C22586B8002B3C5C/%24FILE/Pr_HCL04215.pdf. După această etapă, proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local.
Regulamentul va stabili modul de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare în parcările de reşedinţă în municipiul Galaţi şi are drept scop asigurarea desfăşurării fluente şi în siguranţă a circulaţiei pe drumurile publice, asigurarea parcării autovehiculelor în condiţii de siguranţă, decongestionare a traficului şi protejarea pietonilor prin asigurarea unor condiţii corespunzătoare de deplasare pe trotuare.
Strategia privind parcările la nivelul municipiului Galaţi are la bază o organizare zonală, în etape, a suprafeţelor de teren pretabile pentru amenajarea ca parcări de reşedinţă. Astfel, la această dată se realizează marcarea şi inscripţionarea locurilor de parcare în cartierul Micro 18, acţiunea continuând ulterior în unele zone din Mazepa I şi II, Ţiglina II şi Micro 21.
După finalizarea marcării şi inscripţionării, demararea efectivă a procedurii de atribuire va fi anunţată pe toate canalele de comunicare (presă locală, afişare la sediul primăriei, afişare la intrarea în bloc, publicarea pe pagina de internet www.primariagalati.ro şi pe reţelele de sociale). Atribuirea se va organiza pe zone, în etape, pentru fiecare zonă în parte fiind anunţate perioade diferite de desfăşurare.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi 21 - mai - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...