logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

col p 4 plouaContinuăm să parcurgem programul de Guvernare cu care pesede a câştigat alegerile parlamentare din 2016, pentru ca opinia publică să ştie ce au promis în compania electorală şi cât vor aplica în perioada cât alianţa pesede-alde va guverna România.

Mediul de afaceri este bine reprezentat în program, în acest capitol urmând să ne referim la împrumuturile pe care oamenii de afaceri le contractează şi care, conform pesede, acestea vor fi garantate de stat în proporţie de 80%.

Pentru programele naţionale, agricultura, turismul şi construcţiile sunt încurajate prin următoarele repere investiţionale: „Tomate Româneşti”, „Primul centru de agrement” şi „Pensiuni pentru seniori”, dovedind că pesedeului nu i-a scăpat nici o categorie de vârstă: „de la cel cu ţâţa-n gură, pân-la cel cu barba sură!”

În judeţele cu şomaj ridicat mai mare de 5% guvernul va aloca 400.000 de lei pentru fiecare nou angajat, perioada de angajare fiind de minim trei ani.

Tot în categoria împrumuturilor garantate de stat intră şi asigurarea cash-flow-ului, adică facturile vor fi acceptate la plată de către autorităţile publice naţionale şi locale.

(Lector) 27 - ianuarie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...