logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Condamnată la o pedeapsă de 8 ani de închisoare cu executare, pe 2 martie anul în curs, Elena Udrea află pe 11 martie dacă va fi sub control judiciar şi dacă va primi interdicţia de a părăsi ţara. Asta pentru faptul că D.N.A-ul a contestat la instanţa supremă decizia instanţei de fond de a nu fi pusă sub control judiciar şi interdicţia de a părăsi ţara, dezbaterea urmând a se face la termenul stabilit pentru joi, 11 martie 2021. Dacă instanţa de fond, prin judecătoarea Claudia Jderu, a fost dură cu Udrea la anii acordaţi, a fost blândă la interdicţii, aceasta nefiind pusă sub control judiciar şi neimpunându-se interdicţia de a părăsi ţara. Instanţa a considerat că „nu se justifică o astfel de măsură raportat la circumstanţele bune – mediul familial, nivelul de educaţie şi la faptul că a făcut declaraţii exprese că nu intenţionează să plece în Italia”. Aşa o fi, dar plimbarea cu Alina Bica prin Costa Rica, de acum câţiva ani, o face mai puţin credibilă, iar cum Bica se află prin Italia la această dată, nu se ştie unde duce prietenia.
Celălalt ex-deputat, Mihail Boldea, mai aşteaptă şi el până pe 13 aprilie 2021 să vadă ce se va stabili la apelul înaintat la Î.C.C.J., referitor la condamnarea de 3 ani de închisoare cu executare pentru infracţiunea de evaziune fiscală şi abuz în serviciu, primită în dosarul 4763/2/2016 Curtea de Apel Bucureşti. În acest dosar instanţa de judecată a acordat vreo 5 termene până la acest moment, ultimul fiind pe 2 martie 2021. Vă ţinem la curent cu verdictele instanţelor.

Leo IANCULESCU 12 - martie - 2021

One Response so far.

  1. Vera spune:

    Cat tupeu a avut si are aceasta Elena Udrea, intruchiparea nesimtirii, a uitat cum facea sali de sport pe la sate, parcuri aiuristice tot pe la sate si multe altele dar a picat pentru niste spagi. Dumnezeu stie cite alte zeci de spagi a luat de are atata avere. O vedem libera maine, poimine, ramane cu banii si iar ne rade in nas. Asta-i treaba pe la noi.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...