logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

O învăţătoare de la o şcoală din municipiul …… a fost arestată astăzi, după ce a fost prinsă în timp ce lua şpagă de la un copil o cutie cu bomboane de ciocolată. Femeia a primit şpagă cu ocazia zilei sale de naştere, de la un copil ai cărui părinţi erau nemulţumiţi de abuzurile cadrului didactic. Se pare că învăţătoarea ar mai fi primit în câteva rânduri de la copii, foloase de acest gen: „Anul trecut, Gigel al meu i-a dat doamnei chiar şi o ciocolată şi o floare, mai ales că era ziua dumneaei. Le-a luat fără să clipească. Nu ni se pare normal ca profesorii să primească astfel de bunuri necuvenite, a declarat doamna Reta, mama unui copil din clasa învăţătoarei şpăgare. Procurorii care i-au făcut flagrantul învăţătoarei sunt indignaţi de fapta femeii. Ei au reţinut pentru analize tentaţia dulce care a înfundat-o pe învăţătoare, mai ales că au suspiciunea că aceste bomboane sunt cu lichior! Astfel, dascălul ar putea fi pedepsit de două ori: o dată pentru luare de mită şi o dată pentru consum de alcool în timpul serviciului!

 

O dată cu ieşirea ghioceilor, corupţia din şcoli creşte

 

Surse din mediul părinţilor spun că o dată cu ieşirea primului vestitor al primăverii, ghiocelul, profesorii primesc din ce în ce mai multe bucheţele cu flori de la copiii de la clasă. Unii dintre ei sunt convinşi că, în această perioadă, cadrele didactice se îmbogăţesc de pe urma florilor primite, pe care le pot vinde cu uşurinţă, pe bani buni. În acelaşi timp, profesoarele care primesc ghiocei şi alte flori primăvăratice, sunt tentate să le vândă la piaţă sau în gară pe bani grei, făcând astfel evaziune fiscală!

 

1 şi 8 martie, în vizorul poliţiştilor

 

Zilele de 1 şi 8 martie au intrat deja în atenţia oamenilor legii, care sunt hotărâţi să stârpească flagelul corupţiei din şcoli. Mai mult, oficialităţile şi marile mase din România sunt mulţumite că adevărata corupţie de la noi – motivul pentru care românii trăiesc prost de 25 de an i- a fost în sfârşit identificată şi smulsă din rădăcină!

24 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF