logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Zidul de tăcere construit pe cheltuiala populimii, de jur împrejurul răspândirii infectării cu virusul COVID-19 şi a întregului Spital Militar de Urgenţe „Aristide Serfioti” Galaţi, a fost spart prin câteva CONŞTIINŢE socio-profesionale. Comandantul acestui spital, col. dr. Adrian Boicu, a ales să-şi infesteze nouă dintre colegi, să tacă şi să fugă (destul de târziu) în Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi. A lăsat în urmă carantinare fără număr, nouă virusaţi şi o dispută pentru putere, adică la şefirea acestui spital militar. A, să nu uit! D-le Boicu, sigur că la Spitalul de Boli Infecţioase sunteţi gâdilat într-o rezervă şi aveţi şi o plasmă cât peretele! Adicătelea aţi văzut-o miercuri, 1 aprilie 2020, la TV, pe domnişoara general-doctor Florentina Ioniţă-Radu, comandantul Spitalului Militar Central Bucureşti. Ea are organ şi onoare de MILITAR, căci nu a făcut un secret de STAT din faptul că un număr mare de cadre medicale din acest spital s-a îmbolnăvit de coronavirus din cauze necunoscute. E o lecţie servită, aşa cum vă va servi iepuraşul de Paşte: funcţia trebuie pierdută odată ce ţi-ai pierdut CONŞTIINŢA. PUNCT!

Pe 31. 03. 2020, comandantul Boicu a fost internat la boli infecţioase

Da, el s-a adăugat peste deja supraplinul acestui spital, după ce a lăsat în urmă o dâră impresionantă de virusaţi cu COVID-19. Printre cei căzuţi este chiar şi medicul epidemiolog al Spitalului Militar din Galaţi, medicul rezident Iulia – Florea DRAGHIEV. Din „dărnicia” doctorului-comandant Boicu s-au mai alimentat cu COVID-19 farmacistul spitalului, Marius Cornea, şefa Nucleului de Calitate, Laura Cornea (deci, cu tot cu el, patru medici), trei asistenţi şi trei TESA, persoane cu care comandantul Boicu a intrat în contact. Ca să nu mai spunem că dr. Adrian Boicu a făcut dâră de virus fix pe unde a trecut: ATI, Ortopedie şi Pavilionul de Comandă, unde funcţionează personalul TESA. Da, dar de teamă să nu le sară gradele de pe epoleţi, aceşti medici de la comanda Spitalului Militar Galaţi nu au raportat nici până astăzi (1 aprilie 2020) aceste îmbolnăviri.

În extra-covid-19, se bat pentru comanda spitalului medicii Boldea şi Vlase

Constantin – Marinel Vlase este director medical al SM „AS” Galaţi. El este medic infecţionist şi a fost adus în spital acum circa trei ani fix de către Ghiţă Boldea, iar acum au ajuns să-şi dea la gioale, din cauză că fiecare dintre ei aspiră să devină Boicu. La rândul său, Ghiţă Boldea este şef de stat major în spital, funcţie care până la el nu exista, afirmă sursele noastre. Şi dacă tot i s-a fost creată funcţia (care bate gradul, nu-i aşa, mă băieţi cu ochi albaştri?!), de ce să nu te baţi tu în reclamaţii cu Adrian Boicu, dacă tot e pe săpatelea?! Sigur, Boicu e omul personalului auxiliar, personal pe care îl iubeşte de i-a dat şi COVID-19, cu care este popular şi cu care ştie să mănânce o şuncă cu ceapă, ca-ntre fochişti şi caloriferişti, ce mama mă-sii!

Secretarul-pensionar Damian a plimbat COVID-19 prin tot spitalul

Pentru a întregi coletul pe care iepuraşul i-l va înmâna de Paşte colonelului dr. cdt. Adrian Boicu, încape în economia acestui text şi puţină culoare care ţine de bucătareala intimă a instituţiei spitaliceşti. Aşadar, de curând, secretarei comandantului, Angela Podaşcă, i-a apărut pe faţă vârsta pensionării. Concomitent, şi prelungirea legală a stagiului de activitate. Dar n-a fost să fie pentru ea, din cauză că nu îi raporta lui Il Comandante întreg filajul de pe camerele de supraveghere video. Aşa că mister A.B. a adus la pupitre un pensionar-militar din Focşaniul său de baştină, unde îşi are vilele şi familia. Nu a contat că fosta secretară era o profesionistă care a slujit sub trei comandanţi. Buuun, şi ce a făcutără secretarul-pensionar Damian? Păi s-a dat pe lângă şefu-su comandant aşa de intim încât a luat virusul COVID-19 pe care l-a plimbat prin tot Spitalul Militar Galaţi! Desigur, i l-a pasat şi şefului de cadre al spitalului, Cristian Iordache, care este şi el internat acum la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

Plimbare cu comisia de acreditare, fără un minim echipament sanitar!

Acum circa 30 de zile, tot Spitalul Militar a fost răscolit cu furca de către membrii comisiei de acreditare ANMCS. Cu acel prilej, comandantul Boicu, şeful serviciului calitate şi epidemiologul, dimpreună cu membrii comisiei de acreditare, nu au respectat nici un fel de protocol privind protecţia sanitară. În rest, cei rămaşi pe baricade în acest spital sunt expuşi clipă de clipă riscului îmbolnăvirii, chit că aici nu se mai fac internări. Din plin şi nevirusată funcţionează doar CI-stica lui domnu’ comandor Boldea, care este în război mondial pentru funcţia lui Adrian Boicu, cu Constantin-Marinel Vlase. Căci de la averi, sigur nu se ceartă, că iată, averile la vedere şi oficiale, le anexăm noi acestui articol.
Rămânem cu foaia de observare deschisă!

Gelu CIORICI geluce@yahoo.com 2 - aprilie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...