logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Pe măsură ce traderii și investitorii încearcă să înțeleagă consecințele alegerii lui Joe Biden în calitate de președinte al Statelor Unite, începe o nouă săptămână cu o serie de date economice și anunțuri importante ale câștigurilor companiilor.

Deși săptămâna este relativ una liniștită în comparație cu ultimele luni, fluctuațiile prețurilor pe piețele financiare ar putea fi nelipsite.

Cu toate acestea, în această săptămână, toate privirile se vor axa asupra perspectivelor politicii monetare pe care le vom primi de la Reserve Bank of New Zealand (RBNZ), miercuri, 11 noiembrie, începând cu ora 13:00 GMT. Deși nu se așteaptă modificări ale ratei dobânzii de la nivelul actual, stabilit la 0,25%, participanții la piață estimează o potențială reducere la 0% până în aprilie 2021.

Joi, toate privirile se vor axa pe cifra preliminară a Produsului Intern Brut (PIB) din Marea Britanie, care se așteaptă să crească cu peste 15% pentru al treilea trimestru. Deși aceasta este o creștere record, a fost, de asemenea, precedată de o scădere record în al doilea trimestru. Cu toate acestea, o mare parte din acțiunea lirei britanice ar putea depinde de negocierile pentru Brexit, deoarece termenul limită pentru un acord comercial autoimpus se apropie cu pași repezi.

De asemenea, avem în față o săptămână importantă, cu o serie de anunțuri cheie privind câștigurile corporative ale companiilor. Participanții la piață se așteaptă ca raliul post-electoral să continue după ce săptămâna trecută indicii bursieri au crescut timp de cinci zile consecutive.

 

Află tot ce trebuie să știi.

(G.C) 10 - noiembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...