logoImpact EST nr. 893 - 27.11.2021

În vederea executării lucrărilor necesare pentru realizarea proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”, Primăria municipiului Galați informează că, până pe data 12.02.2021, se vor executa lucrări la calea de rulare a tramvaiului pe bld. Siderurgiștilor în intersecțiile cu str. Gheorghe Doja și str. Anghel Saligny, traficul rutier urmând să se desfășoare pe bretelele de acces create peste calea de rulare a tramvaiului, de o parte și de alta a zonei de lucru.

Reamintim că până la reluarea lucrărilor la carosabil pe bld. Siderurgiștilor, autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t pot circula pe bld. Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între str. Brăilei și Piața Energiei, cu următoarele precizări:

1. Instalația de semaforizare din intersecția Siderurgiștilor cu str. Gheorghe Doja va fi menținută în funcțiune.

2. În intersecția dintre bld. Siderurgiștilor cu str. Anghel Saligny se va circula conform regulilor de circulație prevăzute pentru un sens giratoriu, instalația de semaforizare urmând a fi trecută în galben intermitent până la finalizarea lucrărilor din intersecție.

3. Pe tronsonul cuprins între str. Brăilei și str. Anghel Saligny circulația autovehiculelor se va desfășura în ambele direcții de mers ale bld-ului Siderurgiștilor, direcțiile de mers fiind separate de scuarul de pe mijlocul arterei, respectiv calea de rulare a tramvaiului.

4. Pe tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei circulația se va desfășura pe doar pe partea dreaptă a direcției de mers către Piața Energiei, în ambele direcții;

5. Reprezentanții Poliției Locale Galați vor desfășura acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile privind oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul de stradă redat circulației, cu predilecție în zona intersecțiilor și pe tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei.

6. Mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe traseele deviate.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

(G.C) 12 - ianuarie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...