http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST nr. 912 - 21.05.2022

Parcul situat pe strada Domnească nr. 66, din zona Parfumul Teilor, s-a transformat într-un loc plăcut de relaxare, după lucrările de modernizare derulate de către Primăria municipiului Galați.

„Așa cum am promis, acest parc emblematic de pe strada Domnească a fost transformat radical. Au fost amenajate spațiile verzi ce dispun de o rețea automatizată de irigații, s-au făcut plantări, au fost amenjate aleile pietonale prin reconfigurarea acestora cu dale, a fost refăcută rețeaua de iluminat ambiental, s-a înlocuit mobilierului urban, iar monumentul de for public a fost pus în valoare. Și nu ne oprim aici: ne dorim să modernizăm într-o etapă viitoare strada Domnească, de la Biserica Greacă până la intersecția cu strada Gării”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor a avut o valoare de 530.234,25 de lei cu TVA, fiind derulat de asocierea firmelor SC Perfecta Impex SRL, SC Rovis Lider SRL și SC Arhideskvision SRL.

Parcul, în care este amplasat Monumentul comemorativ al Răscoalei de la 1907, face parte din ansamblul urban Strada Domnească.

 

(G.C) 5 - aprilie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

De prin piaţa centr

Ştie cineva cam cât de bine mă simt când văd ...

Sesizare penală pen

Despre degradarea gravă a clădirii Casei Agronomului, situată la intrarea ...

Moldo-gălăţencele

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, ...

Circotecă la şedin

În urmă cu două săptămâni a avut loc şedinţa de ...