logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021
  • Suntem luzări din nou când votăm să trimitem la Eurovision Viena ceva autentic şi serios. Pare clar că nu avem forţa de a organiza în România o gală Eurovision, deci trimitem soliştii unor prestaţii de fundal. La fel vor fi şi Voltajii, cu un remake al aceleiaşi piese auzită la nesfârşit de vreo 15 ani.
  • Dacă mai vreţi probe de tupeu în parazitarea banului public, îl aveţi pe cel al lui Claudiu Brânzan. Vasăzică, ANI a zis că Brânzan e greţos de lacom, şi s-a băgat evident la supt banul public în incompatibilitate. Brânzan a dat în judecată ANI, cerând anularea raportului de control 23.610/05.06.2014, prin care s-a constatat că din 29.06.2010 până în prezent fostul prefect a deţinut simultan atât funcţia de membru în consiliul de administraţie al Societăţii Române de Televiziune, cât şi funcţia de administrator al SC Confort SA. Adică, vroia să facă din negru alb: din cauza situaţiei economice din prezent, SC Confort SA nu a mai plătit membrii consiliului de administraţie din 2011, iar în prezent societatea se află în stare de faliment, ceea ce ar înseamna că nu s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate. Eeee?
  • Gata, a fost pusă pe chituci şi Zona Liberă. Angela Ivan a fost înlocuită de la conducerea Zonei Libere Galaţi de Cătălin Vasiliu. Nu vă aşteptaţi ca Cătălin să fie altceva decât modelul Stan al succesului în viaţa publică, căci chiar asta este. Crescut la umbra lui Marele Dobre, această lichea de viitor a trădat oportun şi s-a lipit de partidul de buzunar al lui Stan-UNPR. Acum, urmează ca Zona Liberă să treacă prin schimbările pe care le-a mânărit şi adjunctul Brânzan prin 2000-să fie sifonată până la faliment. Zona Liberă Galaţi este cam singura societate din subordinea Consiliului Local care produce atât de mult cu atât de puţini oameni. Punem pariu că primele acte de management revoluţionar introduse de Cătălin Vasiliu la ZL vor fi o maşină nouă şi amenajarea la categoria lux a biroului? Pe ce ne bazăm? Pe reacţiile altei pupile ale lui Dobre, Teo Gheorghe, când a fost pus slugă de sifonaj la AFDJ.
  • Târziu, dar orişicât, Nicuşor Ciumacenco spune cum am ratat afacerea de producere a energiei prin arderea gunoaielor, care ar fi rezolvat încă o catastrofă ce o pregătim imbecil în fiecare zi-groapa de gunoi de 30 de milioane de euro se va umple în numai cinci ani. „Suedezii de la Usitall s-au arătat dispuşi sa investească 200 de milioane de euro într-o centrală pe bază de deşeuri. Municipalitatea trebuia să ofere doar terenul şi gunoiul. Proiectul urma să fie finalizat în doi ani, astfel incât din 2014, Galatiul ar fi beneficiat de caldură şi apă caldă fără probleme şi la preţuri mult mai bune. Noua administraţie Stan a decis ca nu este oportună o astfel de investiţie, cum a decis că nu e oportun să discute nici cu firma de consultanţă Xlaed Consult SRL, care a propus gratuit Consiliului Local, in 2013, o soluţie pentru reorganizarea sistemului de furnizare a căldurii şi apei calde.”
CroniCariul de serViciu 13 - martie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF