logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021
  • Este 3 mai şi, printre alte date memorabile- este şi Ziua presei, adică a libertăţii de exprimare. Ţinând cont de faptul că Revoluţia n-a făcut în România decât această revoluţie (restul sunt absolut la fel ca în comunism), se cheamă că trebuie sărbătorită cumva. Să sărbătorim, dar cum? Dacă remarcăm că mogulului Voiculescu băsiştii îi spun Varan, iar ai lui Voiculescu îi spun lui Băsescu Macac, se cheamă că e libertatea presei căcălău, nu?
  • Orice om cu instinct civic vrea să ştie ce e cu plângerea penală făcută de oamenii lui Bacalbaşa despre mânăriile de la Mihai Bravu 46, prin care Primăria Stan a retrocedat ce nu avea. L-am întrebat pe vicele Marian Vicleanu al poporului Dan Diaconescu (aflat la închisoare, Diaconescu, nu poporul) ce e cu plângerea. Plângerea e pe site, deci Vicleanu n-are nici o treabă cu ea. Și cică e în drum spre rezolvare. Dacă nu trăim prea puţin, putem avea bucuria să aflăm cum înaltele trăiri ale retrocedării pe din dos ale unui imobil în locul altuia urcă spre înaltele feţe ale mafiei de Covurlui de Dunărea de Jos. Cin să fie mafioţii? Să fie executorul Vicenţiu Vasiliu, să fie un corupt de la Oficiul de Cadastru, să fie o înaltă faţă bisericească de la Seminarul teologic, să fie executorul de schiţe false Baston, să fie procuriştii Gurzu şi Budescu, să fie…Măi să fie!
  • Te ia DNA? Dacă nu pe tine, măcar pe corupţii de sub nasul tău. Intră pe www.teiadna.ro şi află cum să ai şi tu corupţii tăi, ce naiba? Ai asistat la vreo faptă de corupţie? Cunoşti un funcţionar public care a comis o infracţiune?
    DENUNŢĂ-L .. şi salvează-ţi ţara! Azi s-o salvăm de numitul Mirică Cristian, denunţat de cunoscători chiar de ziua presei. Deci: ”comisar Garda Financiară; Sarac si cinstit dupa o munca de 15 ani la finante si fara alte afaceri mosteniri are o avere „curata” un apartament in Bucuresti, un teren cumparat in anul 2008 cu suma de peste 100.000 euro de la un dentist in centrul orasului cu banii din salariul sau pe 30 de ani (fara sa mănânce nimic, fara sa plateasca facturi de telefonie, apa, gaze, haine ) si la nici 1 an isi construieste si o casa in regie proprie de peste 350 mp in valoare de peste 350.000 euro cu gresie si faianta ieftina de Spania, inclusiv garajul cu candelabre, instalatie de climatizare si incalzire de la dl. MARCU. Pentru cei care vor sa aiba casa/masina/terenuri fara alte datorii/credite va rog sa-l intrebati pe acest domn care nu a lucrat in ultimii 15 ani decat la stat si detine secretul”.
  • Au trecut 4 ani, 9 luni şi 3 de zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Până când şoferimea din Galaţi va pune de un ONG dedicat păgubiţilor din oraşul nesimţiţilor din Primăria Stan, facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti, să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie (nici măcar la cabinetul doi Ema Turcu) până terminaţi mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
  • Senzaţional, şocant, aiuritor! Vine din nou la interesul public al poporului alienat Aiurică Stancu? Omul muncii iese din nou pe ecrane? Iar şi-a luat licenţa? Atenţiune, ziarişti fraieri, alinierea! Care vrei să iei ţeapă şi să prestezi moacă? Drepţi! Înainte marş!
CroniCariul de serViciu 8 - mai - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...