logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021
  • Știm, știm, alegerile în România se fac pentru a afla care partid românesc se aliază cu UDMR la guvernare. Și pentru a testa cât de mult le-a crescut tupeul șogorilor. Și a crescut, la dracu! Mai, mai să înceapă să pună condiții constipatului de Ponta, că vor de la un minister în sus. Noroc că avem la centrul politicii partidul de centru perfect, adică PNL, care după toate logicile doctrinelor, ar fi partidul care să nu lipsească din nici o guvernare. Da, dar se învață greu subtilitățile alegerilor în România. E valabil și pentru udemeriști, care au guvernat cam tot timpul, dar n-au înțeles nici acum că nu poți fi și cu p…la trădărilor în cur, și cu sufletul (vândut pedeliștilor lui Băsu) în rai. Asta ca să punem accentul la maxim pe delicatețurile tacticilor aplicate în politica de România.
  • Melinte e și Cavaler Ioanit de Malta și nici nu a turnat la securitate. Da, e vorba de Florin Melinte, fost director la Teatrul Leonard din Galați, fost membru al organizaţiei de inspiraţie masonă „Ordinul Suveran Sfîntul Ioan de Ierusalim – Cavaleri de Malta”, solist interpret la clarinet, cu postul desființat de el însuși prin organigramă, doctor în muzică și actualmente, șomer. Dar nu despre cât de mason  exclus pentru „comportament imoral şi dăunător” facem referire la Melinte, ci pentru că avem dovada în mâini. Da, bre, Florin Melinte nu a fost turnător la Securitate. Încă din 25 mai 2011, Înalta Curte a stabilit că ceea ce admisese Curtea de Apel, cum că e, e nefondat de-a binelea. Și a respins acțiunea CNSAS, irevocabil. Ce să mai spui? Doar că VL a refuzat să publice și chestia asta. Normal, presa e liberă, inclusiv de deontologie.
  • Vrei să iei o țeapă de Crăciun și nu știi cum? Se rezolvă! Du-te la halele de încălțări Deichmann și țeapa este asigurată, indiferent cum te-ai feri de ea. Iei niște ghete din imitație de piele întoarsă sau niște cizme din înlocuitori de piele fină de antilopă de petrol și în trei luni de utilizare pielea fină se decojește iar pielea întoarsă se rupe la lipituri în mod ferm. Deichmann, afacere jidănească, țeapă, tradiție românească!
  •  Pentru cei cu pretenții mai fine, țeapa are și variante de cablu. Cablu rds. Semnezi contract pe doi ani pentru o grilă tv și te pomenești că plătești pentru cu totul altă grilă de programe, fără să te întrebe nimeni dacă îți convine. Dacă te superi, și vrei să reziliezi, nu poți, că ai contract. Garantat fraiereală, marcă ungurească! RDS!
  •  PACE VOUĂ, DOBITOCILOR! Sub acest îndemn strălucit, un anonim din orașul nostru minunat dă noi brânciuri haitelor de sindicaliști sub acoperire, care se fac că negociază drepturi pentru siderurgiști. Uraaa! Au reușit lovitura vieții lor mărunte: o zi pe lună acasă sau minus cinci la sută din leafă! Se remarcă din nou hahalera sindicalistă obscură Vasile Crișan, lider de sindicat gălbejit, ascuns sub masca de purtător de cuvânt al reprezentanţilor salariaţilor. Ha, ha, ha, Vasilică cică e dezamăgit. Phiii! Ce șoc și groază! Până și Ilinca Diaconu e șocată: “Ne este ruşine să mergem în faţa salariaţilor cu o asemenea ofertă, nici nu concepem aşa ceva”. Eh, rușinea trece mereu, oferta de căcat rămâne. Și pute.
CroniCariul de serViciu 21 - decembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF