logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • La lista lungă a sforăriilor şi sifonăriilor cu bani publici executate sub comanda lui Marius Stan, se adaugă alți 150.000 de euro. Dați pe un audit cu scop obscur, din moment ce nu se fac cunoscute concluziile lui. A făcut Stan şi conferință de presă.Cu băieți la costum , cu limbaj tehnicist, cu ifose şi suficiențe, cu gaze şi grețuri, cu sclifoseli şi fandoseli. Cu de toate, mai puțin concluziile. Zice Stan că vor fi făcute publice doar anumite pasaje. Să nu fie perturbată prea tare populimea. Să doarmă liniştită, în timp ce Stan şi Noua lui Gaşcă (îi) lucrează. Ce spune Stan? Mai nimic. Că va lua măsuri, că vor fi dați afară nişte oameni etc. Şi că Noii lui oameni îi vor înlocui pe Vechii oameni ai lui Popa sau Nicolaie: Silviu Bacalum, la Ecosal, în locul lui Ion Ionescu şi Ştefan Mărculescu, în locul lui Cristian Gîscă de la Poliția Comunitară.
  • Hopa! Adriana Ţicău n-a murit! Ba, mai mult, vrea să meargă pe bicicletă până la Viena. Sigur, ea merge la Viena (de la Strasbourg sau Bruxelles) cu avionul, dar pentru fraierii care votează, hai să le servească nişte propagandă ieftină. „Lăsaţi-mă să merg pe bicicletă! Pistele pentru cicliştii gălăţeni se opresc la Viena!” Scrie la VL: „Necesitatea extinderii pistelor pentru biciclişti de-a lungul Dunării ca modalitate de stimulare a turismului a fost subliniată la recenta reuniune a „Forumului pentru Dunăre”, organizată de eurodeputata Adriana Ţicău, vicepreşedinte al Comisie pentru Transport şi Turism (TRAN) a Parlamentului European. Zice Ţicău: „Ruta pentru ciclişti de-a lungul Dunării este cea mai populară rută de vacanţă pentru cicliştii din Europa. Ea este parte a rutei Eurovelo no. 6”, la, la, la, olala şi aoleu. Concluzii? Poate după ce Adriana Ţicău va fi realeasă europarlamentar de 20. 000 de euro. Rețineți ceva: pe rutele dintre Passau şi Viena circulă anual 700.000 de ciclişti. La Galaţi cicliştii nu au ajuns încă, iar pistele sunt obiect al băşcăliei rudimentare de partid etc.
  • Dacă eşti cu roamingul în Republica Moldova şi te pune dracu să răspunzi la un apel, te-ai ars. La buzunar. „Arde-l pe fraier!”pare să fie deviza companiei de telefonie, oricare o fi ea. Ai două variante. Ori amicul care te-a sunat a trecut la rafinamente speculative şi închide exact după ce a calculat timpul de la auzirea apelului, scoaterea telefonului, privitul ecranului şi apăsatul pe buton. Se cheamă că te-a făcut, şi poate vorbi în voie pe banii tăi, deşi tu ai senzația că e pe banii lui. A doua variantă e că firma de telefonie ştie că eşti în roaming din afara UE (cu tarife de neam prost) şi a activat un progrămel care te face la buzunar cât ai zice alo. Ai vorbit vre-un sfert de oră, ia de-aci 47 de euro, să ții minte! Fraiere care eşti fraier!
  • Au trecut 46 de ani de când au fost începute aleile dintre blocurile din Ţiglina III şi încă nu s-au terminat. A trecut un an de când nu se mai mătură pe străzile din Ţiglina III. A trecut o lună de când pubelele de gunoi stau pe resturile spațiului verde de pe str Sadoveanu din Ţiglina III. Întrebare pentru Primarul Stan: mai este Ţiglina III cartier al Galaților?
  • Celebra Cenuşăreasă arhitectonică gălăţeană de pe strada Cuza nr. 44, cunoscută drept „Casa Mantu”, şi-a pierdut o bună parte din gardul din fier forjat! Şi pe Faleză a început să dispară grilajul albastru de fier ruginit montat de Mitică Nicolae. Şi sunt smulse sălbatic țevile verzi ale lui Florin Păslaru. Şi dispar frenetic capacele de canal de care s-a ocupat cândva Ilie Zanfir. Suntem în oraşul lui Marius Stan. Care n-a montat nici măcar o cameră video într-un loc public.
CroniCariul de serViciu 22 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...