logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021
  • Marius Stan dă din coate pentru ca Manoliu să parvină și el, cu ceva, ce dracu! Deci, ia pleacă de pe post madam Ivan, că ne trebuie un loc pentru clientul Manoliu. Deci, târziu și aiurea în tramvaiul desființat deja, Marius Stan se opune termocentralei pe cărbuni, care urmează a fi construită de compania Enel, la Galaţi. Și cum te opui cel mai bine? Făcând un referendum, hăi, hăiii! De ce? Ca să iasă prost conducerea de acum a Zonei Libere, de parcă cea de-a 7-a roată la căruță ar fi decis în ce direcție va fi trasă Centrala. Ha, ha, ha, ha, să faci pe tine de râs! Zice Stanul aflat în slugăreala Manoliului cum că conducerea Zonei Libere Galaţi a dat undă verde proiectului Enel, fără a consulta populaţia în legătură cu această investiţie. Vrei să te faci de râs și mai mult, Stane? Ceac, pac, hai la referendum pentru Centrală!
  • Că o fi adevărat ce zice Greenpeace, nu ne opunem. Activiştii Greenpeace spun că termoelectrocentrala, care ar urma să ardă 200 de tone de cărbune zilnic, urmează să polueze masiv municipiul. „Poluarea atmosferică generată de viitoarea termocentrală va cauza, anual, moartea prematură a 40 de persoane, durata de funcţionare a centralei fiind de 40 de ani. Aproximativ 45.000 de zile de boală anual se vor traduce prin pierderi economice semnificative, din cauza absenţelor bolnavilor de la lucru. Timp de 40 de ani, termocentrala ar polua atât aerul din Galaţi, cât şi din alte oraşe, precum Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Iaşi, afectând sănătatea a milioane de români” Oribil, scârbos, debusolant. Dar ce legătură are Manoliu cu Centrala din Zona Liberă? Puneți-l șef, dați-i banii pe mână și o să vedeți ce damfuri de jaf și prăduire vor duhni dinspre ZL Manoliu unită cu Parcul Industrial Munteanu Viorel.
  • Când e să se dea sfoară în țară pentru lume despre cum se trag sforile la Combinat, se cheamă presa. DD o cheamă. Adică Dorian Dumitrescu. O cheamă, da selectiv. Adică numai presă dă București și corespondenții ei dă teritoriu, nu orice populime din presa locală. Așa a făcut și ultima dată, când DD a dat comunicate despre cum s-a dat Mittal în stamba energiei ieftine și revândută scump.
  •  Regimul de Românica scoate la digerat zvonistica care pregătește ocultismele pentru imbecilul român cu memoria scurtă – Ponta președinte, Băsescu –prim ministru! Se prea poate dacă băgăm de seamă (și mai și ținem minte) că Sistemul are la un pocnet de deget instituțiile care țin locul de democrație: Parchet, DNA, CCR, CSAT, ANI, ICCJ, SRI, SIE, Propaganda, presa.
  •  Cu ceva timp în urmă, consilierul PDL Mihai Alin l-a luat la întors pe Primarul Stan, reproșându-i bulibășeala în care sunt cele două parcuri ale Galațiului: Rizer și Grădina Publică. Cum se întâmplă tot mai des, Primarului Stan i-a sărit țandăra: ”M-am săturat să dau explicații pentru alții care erau atunci prin primărie, pentru proiecte pe care le-au acceptat unii și pe care probabil nici nu s-au uitat pe ele sau au avut alte interese. Să-l întrebați pe șeful dumneavoastră de partid (Comacenco?) de ce stîlpii care trebuiau să fie din fontă au fost pînă la urmă din tablă zincată, de ce aleile au fost micșorate cu 40%, ha?
  • Mda, Stan îi dă în cap lui Ciumacenco cu parcurile, dar mâine poimâine viitorul Primar de Galați îi va da în cap lui Stan cu alte chestii socoteli uitate de Stan pe drumurile campaniei de prostit electoratul: nu a modernizat nimic, Galații zac cam în aceeași paragină și debilitate, nu a facut nici un metru de pistă de biciclete, nu a început Net City, nu a făcut girații la Tribunal și pe Coșbuc, nu a reglementat banda 1 pentru autobuze și ieșirea treptată din dispozitiv a trenulețelor de microbuze, nu a făcut nici un parking suprateran, nu a creat locuri de parcare, a blocat la maxim trotuarele cu piloni, a extins fenomenul sacalei cu apă, haitele de câini s-au triplat ș.c.l. Urmare în numerele viitoare.
Cronicariul de serViciu 26 - mai - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...