logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021
  • Aţi remarcat ce bine merg încă diversiunile în România? Nici nu s-a făcut public (scârbos de târziu!) rezultatul recensământului din 2012 şi hopa!, senzaţional!, mediocru! S-a reconfirmat că Băsescu a rămas preş la masa verde. Ruşinos şi golănesc, el e încă preşedinte, face ca România să rămână stat poliţienesc, mafiot, rudimentar şi desconsiderat la masa Europei. Și în loc să facem din asta caz naţional grav, de genocid mental, să fie chestia asta dezbaterea de fronton, ce au ars ziarele şi oficinele media? Subiectele „Liceenii la dubă!” şi „ Teroristul schizoid de la Iaşi”. Se pune că suntem deştepţi? Sau mai degrabă întârziaţi?
  • Se făcu strada Oţelarilor şi unii dintre noi mai băgăcioşi au remarcat că pe lângă nişte urme de canalizare au fost îngropate în betoane şi două ţevi de plastic. Sunt nişte rudimente de conductă de pozare a cablurilor de comunicaţii prin fibră optică ale rds. Se cheamă că putem trece la pomelnicul ratărilor uriaşe aduse de „modernizarea” str. Oţelarilor- Frunzei- Ghe Asachi, încă una-ratarea canalului Net City, care ar fi civilizat un pic mai mult oraşul. Aşa, rămâne tot un oraş provincial încremenit în proiecte mediocre, gestionate de nişte mediocri de administraţie. Semnează pentru epocă, Primar Marius Stan.
  • Intersecţia Gh. Doja cu Siderurgiştilor funcţiona zilele trecute la ore de vârf fără semafor. Aproape că nu se simţea că nu este semaforizată. Atunci, de ce mai este nevoie de atâtea semafoare? Ca să urce factura la curent inutil? Ca să sifoneze banul public un client de partid? Daaa!
  • Ionel Petrea, şeful cel mai unsuros dintre toţi şefii năimiţi politic, a dat la judecat nişte politruci. Care politruci l-au trimis la plimbare, ca să mai mănânce şi gura altor politruci ceva. La prima soileală de judecată, a câştigat. Phii, la naiba!, iar ne vom petrece accidentele de muncă cu faţa acrită de atâta traseism politic al jupânului Petrea de la ITM de UTC, PCR, PNŢCD, PSD, PDL, UNPR, PNL şi ce-o mai fi până la pensie.
  • Dacă vreţi să vedeţi paragina, mergeţi la Blocul Cristal. Este însăşi imaginea administraţiei de Galaţi. E concentrare de abandon, nepăsare, mediocritate, distrugere, mârlănie, improvizaţie, vulgar şi nesimţire. Semnează: Prefect Bocăneanu. Oricum, la fel era pe vremea lui Necula, Capră, Brănzan, Păun şi Florea.
  • Nici traseul Caravanei cicliştilor nu poate fi mare brânză la Galaţi. Dovada: cicliştii intră pe Centură, trec pe lângă Cimitir, trec de linia de 100 de maşini de taximetre (nici măcar galbene nu pot fi la Galaţi) din Ţiglina III, dintre Dedeman şi Kaufland, apoi o cotesc pe lângă Parcul Cloşca (imbecilă denumire!), trec de intersecţiile idioate din faţa Grădinii Botanice şi nici nu apucă să jubileze la frumuseţea de peisaj, că se înfundă în Groapa de la Elice (deşi acolo e statuia – e drept, în paragină – a celui mai important politician liberal al istoriei României-IC Brătianu). Aici a fost programată festivitatea de premiere în etapa Galaţi a Turului României, la Groapa de la Elice. Ce mişto, nu? Imaginaţie şi imagine pe măsură. Dar, la ce să te aştepţi de la nişte costache ai comunicării?
CroniCariul de serViciu 11 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...