http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 966 - 04.12.2023

Când salariaţii bugetari şi ai companiilor cu capital de stat primesc zile libere (aici intră şi politicienii), presa cotidiană rămâne fără subiecte. Aşa că ziariştii numără accidentele rutiere, comele alcoolice, indigestiile, micii, berile, şampaniile şi teribiliştii euforizaţi de alcool şi de statutul social dat de banii părinţilor.
Ei, în plasa asta a lipsei de ştiri a picat şi Bogdan Olaru, fiul familiei Gică Olaru, patron al T. O. Petricica SRL Galaţi.
Sigur că la beţie există şi mania exagerării şi mania grandorii, când orice mic nimic simte nevoia să devină măcar un mare nimic…

Beizadeaua Olaru a comis-o şi cu beizadeaua Domniţeanu!

În anul 2015, Bogdan Olaru şi Alexandru Domniţeanu, fiul lui Lucian Domniţeanu, omul-funcţie al serviciilor în Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi, se aflau la Mamaia.
Atunci, cei doi, prieteni prin legăturile dintre taţii lor (L.D. fiind bănuit în spaţiul public de o prea mare apropiere de firma Pietricica), au comis o sfântă beţie, căci ce draku să facă beizadelele la mare, atâta timp cât şi tinerii din familii scapătate, tot cam asta fac? Doar că ei s-au urcat şi în bolidul din dotarea … părintească. Şi au comis un accident, iar la volan se afla Alexandru Domniţeanu. Conform presei de la acea vreme, ei au părăsit zona în care au comis accidentul şi au tirat-o printre blocurile din Mamaia. Dar au fost prinşi de poliţişti cărora cei doi le-au citit drepturile cuvenite din funcţiile şi banii părinţilor. Alcoolemia de 0,7 la mie a lui Alex. Domniţeanu a rămas consemnată în presă şi cam… atât.

Acum a spart 3000 de lei într-o noapte!

Sigur că nu poţi crăpa în tine, de unul singur, băutură şi mâncare (dar la Mamaia cea mai bună mâncare rămâne tot alcoolul!) în valoare de 3000 de lei, în câteva ore de noapte, fie şi într-un club de fiţe. A, că în preţ a intrat şi o şampanie de o sută de euro, chiar nu-i mare fiţoşenie şi bagabonţeală. Avem noi, ăştia din presă, salariile prea mici, precum 75% dintre salariaţii României!
Şi că Bogdan Olaru s-a îmbătat muci, nu-i bai, înseamnă că a băut ori singur, ori cu nişte proşti, căci alcoolul nu a fost consumat în controverse inteligente şi discuţii aprinse privind, să zicem, diferenţele dintre psihanaliza lui Sigmund Freud şi cea a lui Carl Gustav Jung, ci s-a depus în creier.
Prostia a fost şi că s-a băgat în imagine şi-n microfon, aruncându-se ca cloşca la muci sau ca broasca-n beton!
Dacă nu a fost vorba despre un P.R., care prinde exemplar pe negativ, Bogdan poate spune că a comis-o de Paşti, de 1 Mai şi urmează de Crăciun şi de revelion. Între timp, el are de recuperat, de muncit până se cacă pe el, dacă chiar o fi învăţat ceva făcând colegiul în Elveţia şi facultatea la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti.

Pietricica, profit net: 1,8 milioane de lei

Conform datelor Ministerului Finanţelor Publice, situaţia financiară a lui tata T.O. Petricica SRL şi a lui Bogdan Olaru, nu stă după cum băiguia alcoolul prin gura beizadelei, adică neturi de 12-15 milioane de euro. Ci, aşa: în anul 2008, unul de vârf de la înfiinţarea firmei (în 1992), firma a avut o cifră de afaceri de 45,6 milioane de lei şi un profit net de doar 2,8 milioane de lei, şi un număr de 37 de salariaţi. În 2016, ultimul an fiscal adică, Pietricica a avut o cifră de afaceri de 30,3 milioane de lei şi un profit net de numai 1,8 milioane de lei, şi tot cu 37 de salariaţi.
Dar asta pentru că patronul T.O. Pietricica SRL, Gică Olaru, a investit masiv în magazinele DIEGO din Galaţi şi Focşani, şi în firma PIEDRA, ambele realizate şi administrate de către chiar Bogdan Olaru.

Are beizadeaua Olaru organ de antreptrenor?

Duminica, 6 mai, am zărit pe facebook un interviu – prezentare a abilităţilor antreprenoriale ale lui Bogdan Olaru, publicat într-o revistă specializată în domenniul materialelor de construcţii şi amenajărilor interioare. Din păcate, redactorii nu ştiu să-şi numeroteze şi să-şi dateze publicaţia online, iar la telefoanele afişate nu au răspuns nici luni, 7 mai, în miezul zilei de lucru. De aici am aflat că fostul hotel – restaurant Moldova amenajat cu credit bancar de la Romexterra, dar fără autorizaţie de construcţie, de către celebrul Mircea Cadar, cel cu beizadeaua criminală, se numeşte acum JOLIE.
Ei bine, la parterul şi etajul clădirii, Bogdan a amenajat un magazin unicat, sub franciză ungurească şi care se numeşte DIEGO, unde sunt comercializate materiale de construcţii pentru amenajări interioare, de la pardoseli şi pereţi până la perdele şi covoare. Tot Bogdan Olaru a făcut un DIEGO dublu ca suprafaţă, faţă de cel de la Galaţi, şi în Focaşni, iar pentru a-l da gata repede, a trebuit să doarmă o lună şi jumătate acolo, amenajându-şi un pat într-unul dintre biouri.
Tot din acea publicaţie…misterioasă…am mai aflat că cu bani de la părinţi, scoşi din Pietricica ne-seacă, beizadeaua a înfiinţat firma PIEDRA, care va fi una de producere a acoperişurilor din ţiglă de tablă, a tablelor zincate, a şipcilor metalice etc. În curând, într-o hală situată în spatele Metro Galaţi, aici va începe şi producţia, utilajele noi nouţe fiind deja montate. Capacitatea de producţie va fi de 20.000 de tone pe lună!, antreprenorul Bogdan Olaru declarând că acoperişul va fi livrat şi montat de către firma PIEDRA.
Fraţilor antreprenori, aţi belit-o! Mai ales cei cu afaceri asemănătoare! Puteţi să puneţi lacătul pe firme, căci iată ce important jucător a apărut pe piaţă!
El se numeşte Bogdan Olaru şi s-a făcut remarcat, deocamdată, prin gogomănii şi tâmpenii, care exced până şi scuza tinereţii, teribilismului şi a beţiei.
În sfârşit, dacă e adevărat şi tot ce am aflat, în afara greşelilor lumeşti, îl felicităm pe acest Bogdan Olaru, chit că nu l-am văzut şi nu l-am auzit. Dar îi întindem acum o mână, căci prea i-au dat toţi deontologii cu bocancii în gură, când l-au prins beat şi obosit.

Grigore CORBU 11 - mai - 2018

One Response so far.

  1. Ispas spune:

    Având în vedere vârsta acestui tânăr este evident că este un produs al generaţiei de după 1989. Din păcate astfel de specimene s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie. Avem totuşi şi mulţi tineri de ispravă, dar se pare că numărul lor este într-o evidentă scădere.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

OAMENI ȘI „CLIȘE

În arsenalul vorbirii stereotipe se înscriu şi clişeele conversaţiei politicoase, ...

CAMPIOANA NOASTRĂ.

O tânără gălățeancă minunată a reușit să demonstreze lumii întregi ...

Un model de Poet - g

Vasile Alecsandri, discurs în Senatul României 1879 DISCURS ŢINUT ÎN ŞEDINŢA ...