http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 11.08.2022

Mai jos preluăm un comentariu postat pe ediţia on line a Impact-est, intitulat „Imperiul manglit de Mangalea e de vânzare, neamule!”. Sigur că nu ne însuşim informaţiile pe care nu le deţinem, legate de comentariul cititorului nostru.

De aia am şi făcut câteva intervenţii minore în text. Am ştiut şi am scris la vremea respectivă şi despre schimburile de terenuri şi despre împroprietăriri la ordin politic-transpartinic, dar, din nefericire pentru Galaţi ca şi pentru România, şefii instituţiilor abilitate ale statului, mereu obedienţi vremelnicilor politruci, nu au vrut să respecte legile ţării şi să le aplice, aceste lichele umane autointitulate oameni de afaceri permiţându-şi să sfideze şi să-şi cumpere autorităţi din cele trei Puteri ale statului, astfel încât vinovaţi au devenit şi rămas cei furaţi, milioanele de săraci rămase fără locuri de muncă, jurnaliştii care au scris şi probat cu documente despre aceasta, decontul notei de plată rămânând tot în sarcina acestora, nu a miliardarilor de carton care o prefac pe bolnavii, scăpătaţii, milogii, pentru că nici o autoritate a Puterilor în stat, repet, nu a acţionat şi nu acţionează, nu dispune sechestre asigurătorii pe bunurile imobiliare căpătate la barbugeala politică, pe bunurile personale edificate din aceste căpuşări şi, mai ales, pe conturile din Austria, Elveţia, Cipru etc.

Nişte jeguri umane, denumite pompos miliardari, târâtoare ordinare, golani şi şuţi care îţi bagă mâna în buzunar până la claviculă. Asta a produs România politică în ultimii 24 de ani, în proporţie covârşitoare, în materie de oameni de afaceri.

(Grigore CORBU)

 

Şi acum, iată şi scurtul comentariu al cititorului nostru calificat: 

 

Ce nu a-ţi scris, este de unde BANII…din STOCUL DE TABLĂ DECLASATĂ DIN SIDEX umflat cu acordul lui PLĂTICĂ, SANDU FLORENTIN, NICOLAIE DUMITRU, JAN BORŞ via EMIL CONSTANTINESCU. Preţul plătit pe CONFORT a fost de 4,5 miliarde Rol, preţul plătit pe MEHID a fost de 4,7 miliarde Rol…adică aproximativ 1,5 milioane USD la acel moment, bani proveniţi dintr-un credit de la Banca Românească. Fosta directoare, dna Arginteanu ..ştie TOT, dar a murit. Mai trebuie luat în calcul şi OMUL BUN…care se dorea PRIMAR, la acea dată, PREFECTUL pesedeului, Marius Necula, care a semnat punerea în posesie a terenurilor din Micro 19 si Micro 40, dar ..să nu uităm, mai avem ŞENDRENI plus intrarea în Galaţi, din stânga podului, altă golănie făcută cu Romsilva cu terenuri de circa 10 hectare din comuna Fundeni.
Mai adăugaţi şi zecile de milioane de euro returnare de TVA ..de la directorii-slugi din DGFP. În ce ţară trăim ???? O profesoară, pentru 12.000 ron, este arestată în 24 ore, iar aceşti INFRACTORI DOVEDIŢI, cu dosare grele la DNA şi DIICOT Bucureşti. Sunt liberi…sfidându-ne din X6….Chelu, Mangalea şi alte clanuri afiliate politic transpartinic. Explicaţia este simplă..şi declarată. AVEM DOVADA…INSTITUŢIILE STATULUI SUNT ALE LOR. Dacă beneficiarii devalizării economice intră în puşcărie, lor le este teamă că-i vor urma…după principiul dominoului.”

(Grigore CORBU) 26 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...