logoImpact EST nr. 860 - 02.03.2021

Hopa, deci în contractul de concesionare a 227,85 de hectare de teren, pe o perioadă de 49 de ani, în beneficiul firmei AMFION SRL a lui Aurel Stancu, cel ce a rămas doar ciocoi, nu şi parlamentar, dar în defavoarea comunităţii Scânteieşti, avem de-a face şi cu fals şi uz de fals! Căci, surse care îi cunosc bine semnătura primarului pesede, Gheorghe Bute, ne-au avertizat că acel contract este lovit de nulitate, cel ce semnează ca primarul în locul lui Bute, nepunând acea bară care simbolizează semnătura PENTRU, ÎN LOCUL TITULARULUI DE DREPT.

Aşadar, în afară de faptul că a fost încălcată legea achiziţiilor publice, concesionarea celor 730 de hectare de teren, către Stancu şi interpusului lui, făcându-se fără licitaţie publică, situaţie în care, este lesne de presupus, sumele atrase la bugetul local putându-se dubla.

Dar, cei câteva zeci de inşi care au litigii de muncă în instanţă cu RTV-ul lui Stancu se roagă la Crăciun să-i meargă plugul lui Aurel, pentru a le achita salariile restante de acum câţiva ani.

În rest, aştept ca A. Stancu să mă acţioneze în instanţă, aşa cum a propagat prin diferite medii care încă se mai uită în gura lui. Şi, îi repet, nu am absolut nimic cu persoana lui, cu profesia lui, ci doar cu faptul că se dă cavaler al dreptăţii, cinstit,

corect şi al poporului pentru popor, când, iată, el, de fapt, e ditai ciocoiul.

Gelu CIORICI 21 - decembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...