logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Faptele de politruc ale doctoresei veterinare, Lenuţa Ichim, înhiptă director executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor de către liderul PDL, Mircea Toader, după vacantarea postului prin arestarea la comandă politică a ex-directorului Viorel Gheorghiţă, îi ies în obrajii deveniţi roşii, din portocalii! Cu prilejul lansării candidaţilor USL în comuna Matca, madam Lenuţa Ichim şi-a cumpărat special palton roşu-ferarri, pentru a fi observată de către Nica şi Saghian că ea a întors culorile de partea poporului. Iată că acum noi cerem Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) să se autosesizeze şi s-o trimită la piaţă pe tanti Lenuţa.

Dragă ANFP, acum trei săptămâni ea a mai făcut un efort decisiv de a-şi strecura culoarea portocalie pe sub roşul uneperisto-uselist. Ea a dispus să fie cedată una dintre cele şase autoturisme ale DSVASA Galaţi Primăriei Negrileşti.

Aşa că a hotărât cu toată obedienţa linguşirea ca acel Cielo să ajungă la un primar UNPR, fără să fi încercat să o oferteze în sistemul Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinare. Să ne arate madam dovada că multe DSVSA din ţară nu au avut nevoie de acea maşină, încât ea să ajungă în altă tarla, şi o credem până atunci, însă, mergeţi în coloana din pagina 4 pentru a citi despre alte obedienţe politice ale Lenuţei Ichim, precum şi dovezi ale numirii ilegale de către PDL SRL Toader, în funcţia de director executiv al DSVSA Galaţi.

Gelu CIORICI 14 - decembrie - 2012

2 Responses so far.

  1. mesia spune:

    are o relatie foarte buna cu primarul ala —fratele lui este unul din cei mai mari traficanti de carne din judet…acu daca nu mai este ivan cine mai afla cate ceva de la dsv?

  2. stan si bran spune:

    se pare ca informatiile primite despre aceasta doctorita nu sunt reale si sunt „interpretabile”de oamenii din cadrul D.S.V.S.A.Galati care l-au bagat in puscarie pe dr.Gheorghita tot pe baza unor interpretari si turnatorii. Dupa ce a „mancat”alaturi de dr.Gheorghita, dr.Stroia (care si a batut joc de P.D.L.si celelalte partide…si cotiza fara numar la anumite persoane), referenta Cernea Corina care oriunde a fost a stiut sa faca rau…sa fie intrebata cum nu avansa oamenii din D.S.V.S.A.daca nu i se oferea inele sau lantisoare de aur, aceasta Cernea (care datorita studiilor medii, nu stiu cum de ocupata un loc in acea institutie). Sa se duca cineva in acea insstitutie, unde dr.Stroia, referenta Cernea si inca vreo 2-3 turnatori care nu stiu decat sa leneveasca si sa „toarne”, care nu stiu sa munceasca,ameninta colegii si nu numai….apoi sa se faca comparatie intre aceasta dr.Ichim si „grupul”fomistilor dupa putere si spagarilor. Ar trebui D.N.A.-ul sa l traga de limba pe dr.Gheorghita sa scoata la iveala ilegalitatile acestui grup infractional format din dr.Stroia, Cernea si inca 2-3 persoane care au facut atatea ilegalitati! Ar trebui luat la puricat aceste persoane si se va „simti”din plin toate faradelegile acestor infractori! sa fie intrebata Stroia si Cernea de „taxele”percepute agentilor economici!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...