logoImpact EST nr. 893 - 27.11.2021

Din CV-ul senatorului şi preşedinte al penele Galaţi, George – Cătălin Stângă, lipseşte prima lui profesie, primul său loc de muncă şi facultatea absolvită. Din surse interne ale partidului lor am aflat că George a fost striper pe nave de croazieră! Toate bogătaşele menopauzate erau electrocutate de orgasme la unduirile absolventului facultăţii de Educaţie Fizică şi Tumbe de la Galaţi.
Dar cui îi pasă că închipuitul lider al Opoziţiei de la Galaţi a practicat o meserie cu corpul său? Sau că a absolvit o biată Facultate de Educaţie Fizică şi Sport situată în Galaţi, din care nu putea să iasă decât, cel mult, un analfabet funcţional?
Nici nouă nu ne pasă de studiile sale şi nici de profesiile practicate. Dar acest George-Cătălin Stângă a omis să treacă în CV-ul său postat pe site-ul Senatului României ce facultate a absolvit şi ce profesii a practicat, adică a minţit Senatul României şi opinia publică. Şi, să ne înţelegem: nu am fi făcut publică această informaţie (cea cu prima profesie e foarte greu de verificat, căci George nu răspunde la telefon), dacă senatorul Stângă nu ar fi un demnitar de rang înalt al ţării. Desigur, şi fiind plătit generos din banul public cu o leafă de aproape 89.000 de lei, în ultimul an fiscal. Din declaraţia sa de avere, dată în iunie 2018, mai aflăm că el a încasat şi de la R.A. AFDJ Galaţi, ca referent de specialitate (!!!), 8.177 de lei, pe anul fiscal 2017. De asemenea, soţia lui este tot bugetofagă.
Din CV aflăm la că, în ce priveşte studiile, a urmat câteva cursuri postuniversitare, ceea ce, poate, îl recomandă ca senator, preşedinte de judeţeană penele şi referent de specialitate, nu şi ca striper.
Ştiţi care este specializarea obţinută în urma unui astfel de curs postuniversitar?
Este în ”Teorie şi metode de intervenţie în asistenţa socială”!
Mamăăă, ce pompos sună nimicul!

(GECO) 8 - februarie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...

Guvernul Ciucă ia

Eficientizarea companiei TAROM, continuarea procesului de modernizare a infrastructurii aeroportuare ...

Având şapca lui Le

Dacă intraţi pe siteul Impact-est şi daţi căutare, sus ...