logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

Fabri(că)cat şi om politic din infractor – evazionist – de către M.N. Toader, care l-a şi înfipt consilier judeţean, Mircea Cadar a ajuns unde trebuie abia după 20 de ani. Parul s-a apropiat de funia acestui nimeni cu bani, însă mult prea târziu. Limaxul a lăsat dâre în familia sa, în afaceri şi în politică. A făcut-o pe nebunul cu carnet roşu, a vândut armament în fosta Iugoslavie (aşa urla când voia să mă calce cu Mercedesul pe trotuar), a butonat inspectori-şefi de poliţie, gen generalul Nicolae Ionescu şi Luca Iamandi – căci aşa cuvânta el din bojogi – până alde nedovediţii Toader şi Necula l-au transformat într-un politician pedelist, cam după chipul şi asemănarea lor.

Privesc o imagine în „Viaţa liberă” din 16 ianuarie 2015 şi observ că boul acesta jigneşte animalul. Se îmbracă pulifriciul numai cu etichetele boarfelor la vedere. Are grijă, mizeria asta de om să-şi expună cât mai bine ceasul de firmă cumpărat prin comandă de la tâmplarii care produc prin ţările din vest.

Dar m-am luat cu indignarea şi am uitat să vă spun că târtanul creat de către sistemul economico-politico-judiciar bea cafea dintr-un pahar de unică folosinţă, cu linguriţa din acelaşi aluat, care mănâncă icre negre cu deştul înfipt până la ceas în castron, ca orice jeg care trăieşte prin imitaţie, nicidecum prin talent şi inspiraţie.

G.C.Ş. 23 - ianuarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...