logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

• Cu asemenea numerar, nu-i loc în arest peste 24 de ore
• Şefii din ANAF şi Justiţie, numiţi de el, tremură la cald!

Staţi liniştiţi la locurile voastre! Gelu Ţăranu, aproape necunoscut ca Gheorghe Radu şi ca consilier municipal PD în Galaţi, în mandatul 2008-2012, este liber! În cele 24 de ore cât l-au putut ţine în arest procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată (DIICOT) – Structura Centrală (că Republicuţa Galaţi nu are nici DNA, nici DIICOT!), şefimea structurilor de forţă a fost în doliu. Se hâţânau şi draperiile din sediul ANAF de pe Brăilei şi din Port. Nişte procurori s-au pensionat brusc.
Dar puful de păpădie arde ca kerosenul, ca mingea de ping-pong. Gheorghe Radu, omul politic inventat de Mircea Toader – Ţuţu şi de către Marius Necula, este liber şi cu încă zece milioane de euro în saltele.

Băi, dau procuratura şi anaful pe tine!

Gelu Ţăranu şi o parte din grupul infracţional pe care l-a creat şi finanţat (doar cinci inşi) au stat la zarcă doar 24 de ore. Acum stau la vilele lor sub control judiciar timp de 60 de zile. Pentru nişte fapte minore comise acum vreo 12 ani.
Un fleac de trei milioane de euro şi 153.000 de lei noi peste care s-au fost aşezate cadavrele unor oameni. Toţi şi-au pierdut agoniseala la barbutul cu zaruri măsluite de către bănci cu trei picioare, notari publici şi executori judecătoreşti cu nume de insecticid. Ei ştiu să îţi vândă averea cu un leu unora ca consilierul pedele Gheorghe Radu. Ca să ducă saltele cu bani unora ca Ţuţu sau Gerard.
Un asociat de-al lui, care s-a ales cu 300.000 de euro din vânzarea fostei Fabrici de Sucuri a defunctei ILF, devenită Hortigal de vizavi de Patinoar, şi cu alte 300.000 de euro ca să iasă din afacerea falitei Prodvinalco, este decis şi ameninţă că vorbeşte.
O să vedeţi ce a ieşit, în ediţiile viitoare, şi câte zboruri au plecat de pe Otopeni spre ţările cu care nu avem protocoale de extrădare.

Gelu CIORICI 21 - februarie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...