http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

E clar, trăim într-o ţară anormală, confiscată de o şleahtă de partid şi de stat, care ne călăreşte pe deşelate şi ne sfidează de la înălţimea everestică a veniturilor pe care şi le alocă în total dispreţ faţă de lege şi de legalitate.
Asta au constatat preşedinţii Camerelor de Comerţ şi Industrie, şi ei numiţi la fel de nelegal (!), din judeţele Bacău, Sibiu şi Vâlcea.
Cei trei reclamă că această instiruţie de interes public şi de drept privat, care este Camera de Comerţ şi Industrie a României, a fost devalizată de cinci milioane de euro, de când la conducerea ei s-a fost instaurat ca preşedinte Mihai Daraban. Printr-o plângere formulată şi adresată instituţiilor abilitate ale statului, ei arată şi reclamă o serie de nereguli, nelegalităţi şi fapte imorale comise de către conducerea instituţiei, în activitatea de conducere a CCIR. Plângera penală formulată este şi pentru constituirea de grup infracţional organizat, deplapidare, abuz de încredere, fals şi uz de fals. Ei mai reclamă că alegerile în funcţiile de conducere din 22 noiembrie 2022 au fost viciate.
Iată, un preşedinte de CCI judeţeană, de data asta cel de la Constanţa, a înacsat în mandatul 2017-2022, ca persoană fizică, 4.590.000 de lei !, iar alţii până la 2.001.190 de lei. Un vicepreşedinte al CCIR a încasat 820.260 de lei pe an. Unii, care le au cu socotelile, au constatat că Ion Mocanu a încasat din această funcţie pe care a deţinut-o trei mandate 200.000 de euro ori trei! Fără a pune la socoteală salariul de preşedinte al CCI Galaţi şi salariile neamurilor pe care le-a plantat în sistemul LOR. Asta în timp ce un membru al Consiliului de Conducere al Patronatului Întrepriderilor Private Mici şi Mijlocii (şi flauşate !) încasează 0 (ZERO) lei !
Revenind la plângerea penală a celor trei preşedinţi de camere judeţene, trebuie reţinut şi faptul că Mihai Daraban a fost ales nelegal preşedinte al CCIR pe persoană fizică, deoarece legea spune că funcţia executivă trebuie deţinută de o persoană juridică.
În acest caz, şi toţi preşedinţii de camere judeţene, aleşi ca persoane fizice, deţin nelegal aceste funcţii, care trebuie deţinute de persoane juridice. Deci, banii înapoi, de la împaratul Vlasov încoace ? Chiar nimeni, de la înfiinţarea sistemului cameral românesc nu a putut sesiza această nelegalitate, adică diferenţa dintre persoana fizică şi cea juridică ?!
Citiţi plângerea penală integrală>

ComunicatDosareCCIR07Martie2023_semnat_CCIBC_CCIVL_CCIASB[1]

Gelu CIORICI 15 - martie - 2023

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...